Šta je novo?

Eurolink reklamacije

Bojan_N

Čuven
Učlanjen(a)
07.11.2004
Poena
650
Obaveštenje za sve kupce Eurolinka:
Prostorije centrale bivšeg Eurolinka je sada preuzela firma Control Point. Svi kupci Eurolinka koji imaju problema sa komponentama kupljenim u Eurolinku mogu doneti svoje reklamacije u Kozjačku 4. Firma Control Point ne garantuje da će reklamacija biti razrešena ali obećavamo da ćemo dati sve od sebe kako bismo Vam izašli u susret oko razrešenja reklamacije. Firma Control Point postoji već više od 10 godina, bavi se prodajom računara i računarske opreme, kao i uslugama servisiranja računara. Control Point ima dobre odnose sa proizvođačima poput Asusa, MSI-a, Samsunga, LG-a tako da postoji mogućnost da se Vaše reklamacije uspešno reše.

Još jednom ćemo ponoviti: ne garantujemo da će reklamacije biti razrešene, ali ćemo dati sve od sebe kako bismo Vam pomogli. Isto tako, nažalost, nismo u mogućnosti da razrešimo reklamacije koje su ostale u Eurolinku jer nemamo pristup robi Eurolinka.

Za sve kontakte Vam stojimo na raspolaganju putem sledećih telefona

+381 11 3699-074
+381 11 3699-075
+381 11 3699-076

Koji je tacan naziv firme ili maticni broj pod kojim se nalazi registrovana u Agenciji za privredne registre?

Koji je tacan naziv firme ili maticni broj pod kojim se nalazi registrovana u Agenciji za privredne registre?

:D

Koga zmija ujede... :)

Control Point Uzice, firma radi dugi, dugi niz godina, vrlo stabilno posluje. No da ne hvalim ja dalje...

а шта би с нама који не знамо где нам се роба налази већ месец и кусур дана?
едит : сад видим други део поста...

Poslednja izmena:
Hm, kako svi imamo iste ideje :). Prvo sto sam uradio kad sam procitao ovo je provera na sajtu APR.

Malo mi je cudno da firma koja se bavi naprednim tehnologijama, posluje toliko dugo i ima toliki promet nema svoj web-site.
Definitivno nije ono sto smo pomislili. Osim ako ih bivsi vlasnik EL-a nije dokapitalizovao parama za koje je zavrnuo dobavljace.

Poslednja izmena:
Je'l mogu reklamacije da se rese u bilo kom mestu ili samo u bg-u?!
Pitam zato sto ima controlpoint i u Valjevu, a sve mi drugari radi u toj firmi :)

E jedno pitanje - gde su vlasnici EuroLinka ?
Da li su u zemlji ili su na letovanju ?

:D

Koga zmija ujede... :)

Control Point Uzice, firma radi dugi, dugi niz godina, vrlo stabilno posluje. No da ne hvalim ja dalje...

Nisam neka referenca, ali vlasnika i direktora Momira Petrovića znam još iz srednjoškolskih dana krajem '80-tih.

Retko se sreće tako kvalitetna i dobra osoba.

Mislim da nisi jedini koji bi to voleo da zna. Ima ih koji imaju milione razloga da ih traze, bukvalno. ;)

Nadam se da ce Bojan (i jos neko, ako je presao) imati vise srece u novoj firmi. Naravno, nadam se da ce nastaviti dobru saradnju sa bench forumom.

Jel' priznata ekome EL garancija za PALIT bez RHS garancije?

"Hm, kako svi imamo iste ideje . Prvo sto sam uradio kad sam procitao ovo je provera na sajtu APR.

Malo mi je cudno da firma koja se bavi naprednim tehnologijama, posluje toliko dugo i ima toliki promet nema svoj web-site.
Definitivno nije ono sto smo pomislili. Osim ako ih bivsi vlasnik EL-a nije dokapitalizovao parama za koje je zavrnuo dobavljace."

E moj Sokole, ti kao i svi Srbi se bavise nekom teorijom zavere. Opusti se i uzivaj.

Nisam neka referenca, ali vlasnika i direktora Momira Petrovića znam još iz srednjoškolskih dana krajem '80-tih.

I ja ga znam sad vec dugi niz godina i mogu sve najbolje da kazem za Momira. Ali kao sto rekoh, necu da hvalim...

Mislim da su na letovanju, malo dužem... Barem tako mogu da zaključim, jer svoju radnu knjižicu još uvek nisam dobio (od zatvaranja firme), niko ne zna gde je, niti imam koga da pitam.

:wave:

Mislim da su na letovanju, malo dužem... Barem tako mogu da zaključim, jer svoju radnu knjižicu još uvek nisam dobio (od zatvaranja firme), niko ne zna gde je, niti imam koga da pitam.

Уплашили се људи за своје ноге па су побегли да их неко не поломи. Јеси ли се обратио некој инспекцији или нечем сличном због књижице?

Vule, bas mi je krivo da to cujem.

uf kako mi je muka od takvih klasicnih lopova. Kao naprasno su bankrotirali... A pride ovo maltretiranje nad bivsim zaposlenim kao da nije dovoljno sto su ljudi ostali bez posla.
Mogu da se kladim da im EL nije uplacivao staz.

Nisam se obratio inspekciji, sačekaću još par dana iduće nedelje da vidim šta će biti, ako se ne pronađu pokrenućemo neki postupak u svakom slučaju, a ja ću morati praviti novu, jer sam ponovo počeo da radim i sad ne mogu da me prijave :S:

interesantno

ja malopre dobih info da mu je ovo otac pa posto ga znas ti potvrdi ili demantuj ;)

Prijava protiv direktora zbog utaje poreza
Užice - Opštinski tužilac podigao je optužnicu protiv Milivoja Petrovića, direktora i Miroslave Novaković, finansijskog direktora užičkog preduzeća AD "Kadinjača", zbog sumnje da su utajili porez od 7.807.558 dinara i za taj iznos, kako se navodi, oštetili republički budžet. Tokom 2003. i 2004. godine, kako je saopštilo tužilaštvo, da bi delimično izbegli plaćanje poreza na promet proizvoda u maloprodaji oni su to lažno prikazali i evidentirali kao da je reč o prihodu od veleprodaje. Fakture su rasknjižavali na pravna lica kao kupce, pa je Novakovićka davala lažne podatke poreskim upravama o stečenim prihodima. Prema optužnici, 2003. godine izbegli su da obračunaju i plate porez u iznosu od 3.600.195 dinara, a naredne godine u iznosu od 4.207.363 dinara. N. K.

http://www.danas.co.yu/20080208/dezurna1.html

Jel moze meni neko da kaze kome jos da se obratim za Samsung monitor koji je jos u garanciji kupljen u Eurolinku, posto sam zvao Erc i rekli su da oni nemaju taj monitor u svojoj bazi iako na kutiji monitora stoji nalepnica Erc-a?

Eurolink je 90% Samsung monitora vuko iz Kimtec-a (koji inace uzima od erc-a :)) tako da se obrati njima...

Poslednja izmena:
Imam ponudu da kupim polovnu graficku Asus 9600GT kupljenu u Eurolinku. Kolike su sanse da ako nesto nije u redu dobijem reklamaciju?

nemas nista sa eurolinkom samo odes u kim tec od koga si i dobio garanciju ;)

Nazad
Vrh Dno