Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Juče sam na svim rigovima menjao stare Phoenix majnere, uglavnom 5.x verzije iz prošle godine (ja sam od onih što ne diraju ništa dok radi), jedva živ ostao, smršao 2kg lagano od vrućine :ROFLMAO:

Sutra (najkasnije prekosutra) bi trebalo da se resetuje bomba, i da se block time vrati na normalu.
Ocekujem nekih 15-20% povecanja na yield.

Jel moze neko da pomogne? Ne radi mi rig 2 dana vec. (ja se ne razumem bukvalno nista) :eek:

Na Hive Os-u sam.

00101.png

Poslednja izmena:
Upravo diskutujemo o tome u zadnjih par postova, promeni majner, stavi najnoviji Phoenix 6.2c

Pozdrav kakvog ste mišljenja za eth u narednom periodu. Evo neka spajanja na test mreži se dešavaju, za sad im dobro ide. Kakva su očekivanja?

Знаш како је. Када су отворили пандорину кутију ,силни су се демони раштркали по Земљи. Не знам их поименице , битно да знам да је последњи који је изашао из кутије Нада. Од свих демона она је људима направила највише штете.
Ето ја се надам да ће се једног дана вратити цени од 4800$.

Objavili su kao okvirni datum 19.09.2022 za Merge, ali verovatno nista od toga
Ista vest je juce izazvala skok ETHa

Nadam se da nema ništa od toga, ako im se izjalovi spajanje sad u septembru tek ga možemo očekivati naredne godine.

Meni deluje da su prilicno spremni, mislim da nece biti daljeg odlaganja.

Spremni ili ne , kako su ga do sada odugovlacili , moguce da ce jos malcice iako su "spremni".

Svuda su nule 000:

Screenshot from 2022-07-23 20-16-06.png

Sta mi je ciniti? Miner je updatovan ali driveri na karticama nisu

Kako se azuriraju drajveri? Inace proradilo samo od sebe :unsure:

Screenshot from 2022-07-24 21-39-39.png

Skineš sa sajta najnovije i instaliraš ih? :)

Na sta spade forum...

Imate temu Rudarenje za pocetnike pa tamo pitajte kako se radi azuriranje drivera.
2022 godina, ljudi osvajaju Mars, vjestacka inteligencija svuda oko nas, roboti, chipovi u ljudima, kola bez vozaca, brodovi bez posade, Mitrovic leti po nebu...

Vala u nekim slučajevima mi se čini da mi je lakše otići na Mars nego uspešno i bez problema i trzavica uraditi neki update drajvera ili Windowsa :ROFLMAO:

Vrh Dno