Misliš da će biti nešto profitabilno kad barem pola snage eth-a predje na druge novčiće?Sve dokle na drugim coinima ima zarada, biće skupe.
Jedna baraba mi je pre godinu dana nudila 30 e za MSI 570 4g. I to kaže ako ima kutiju. Rekoh mu FCY, ja sam mislio da ti prodam za 15e. Godinu dana kasnije prodao sam je za 220 e. U međuvremenu je bila u rigu na ETC-u.Baš me interesuje kako će izgledati tržište polovnih grafa, kako će se rangirati cene s obzirom da su 4gb karte ljudi kupovali i po 250-300e
Sacekaj malo...Upravo sam n CEX-U O.14..... etheriuma konvertovao u oko 351e i sada na CEX-u piše da imam 0.000000 ETH , ali mi nije nije stigao nikakav mail koji potvrđuje transver, niti na CEX-u mogu bilo gde pronaći svojih 351e.
U Profile>Activity mi piše d je zadnja aktivnost u CEX-u uspešno logovanje. O transferu novca ništa ne piše.
Da li se dešava da CEX ponekad celu proceduru transfera ne odradi odma?
Upravo sam n CEX-U O.14..... etheriuma konvertovao u oko 351e i sada na CEX-u piše da imam 0.000000 ETH , ali mi nije nije stigao nikakav mail koji potvrđuje transver, niti na CEX-u mogu bilo gde pronaći svojih 351e.
U Profile>Activity mi piše d je zadnja aktivnost u CEX-u uspešno logovanje. O transferu novca ništa ne piše.
Da li se dešava da CEX ponekad celu proceduru transfera ne odradi odma?
Ne izgleda, ako testnet ne prodje kako treba opet će se odložiti.Izgleda da prelazak na PoS dolazi u junu.
![]()
Ethereum Merge Takes Place on Kiln Testnet
Kiln is the final public testnet before Ethereum’s transition to a proof-of-stake network.www.coindesk.com
Uglavnom ništa ne ide po planu, merge je trebao da se desi u decembru 2021.Moguce ali tesko da ce testiranje trajati nekoliko meseci, kod je verovatno vec testiran pre pustanja na testnet.
Uglavnom za sada sve ide po planu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari