Pa povezi taj ruter putem kabla sa kopacem, ako moze naravno. Ja sam se isto patio dok nisam uzeo busilicu u ruke i par zidova izbusio; 30m kabal, sine radi ko zmaj sad.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ja sam na kablu, i evo u zadnjih sat, 13 stale shareova, 8%...
Imam 6 Sapphire NITRO+ RX 570 idu i do 170mh/s ali mi mnogo pada 2-hour SMA Pogledajte prilog 245595 u cemu moze da bude problem?
Koji bazen?
Prati ti zaradu to ti je najsigurniji pokazatelj. Mada ne bi smio ispod 175 mhs da ti bude prosjek za 12 sati.
Koji bazen?
Prati ti zaradu to ti je najsigurniji pokazatelj. Mada ne bi smio ispod 175 mhs da ti bude prosjek za 12 sati.
![]()
Kod mene ne spada ispod 200.
Bice ok. Ovo je jos jedan u nizu. Ma da nikad se nezna .Nek je sa srecom![]()
Jel previše 3-5% stale shares na ethermine pool?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Koliki ti je average? ja sam do danas koristio ethermine pool, i sad sam presao na nanopool, ethermine krade kao blesav.
Jel istina da kradu? Ja sam kod njih od pocetka? Ako kradu gde je najbolje preci?
Etermine jeste najbolji ali ne znam zasto kod mene ne radi? Kaze pool adresa nije aktivna..Vise se dobija na ethermine nego na nanopool
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Vise se dobija na ethermine nego na nanopool
Upravo proverio sve radi kako treba. Kod tebe je problem.Etermine jeste najbolji ali ne znam zasto kod mene ne radi? Kaze pool adresa nije aktivna..
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Pa testirao dva dana, jedan dan kopao na nanopool drugi na ethermine, i na ethermine mi brze iskopa 0.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari