Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kad si vec kod istorije cene grafickih:

Novembar '13-te
7950 - Polovne prodavao po 330€
R9 280X - Nove prodavao po 400-420€

Sept '14-te
7950 - 90€ (bile su i po 80€ pocetkom 2016-te)
R9 280X - 100€ (bile su 90€ pocetkom 2016-te)

Aktivno sam tada kupovao i prodavao pa tacno znam cene.

^
upravo, kupovale se polovne ko je hteo amd za gaming. sklapao ljudima racunare pa umesto integrisane bolje amd :d

inace ne znam odakle vam informacije da je kinezima struja besplatna, pisali smo o tome, nije... ali ima drugih zemalja gde je dosta jeftinija.

pa kakve veze ima ako je neko platio grafiku 400e, sad ta grafika vredi vise? Apsolutno netacno, glavno pitanje je "koji je iznos na fiskalnom" a taj ce pa iznos je 26k din ali znate ja sam platio graficku 400e i sada ta graficka vredi vise :sceptic:

prestige
ja sam msi 7950 polovne septembra '14 kupio po 125 evra i to je bilo najnize sto je mogla da se nadje nego su to cene u srbiji ili van ?
nesic1
vidim sada cene rx 470 oko 38k a rx 570 42k dinara nisam precizan , pre par meseci bile i vise, predpostavljam da to i na racunu pise toliko ? zar ne :D?

sledi pitanje da li je neko kupovao karte po 40k i vise dinara a da mu na racunu pise 26K ?

To i ja gledam,kakvih 26000 na racunu,a placene 400 evra. Kupac nosi sa sobom neki fiskalni na 26000?

2014te R9 280x nisi mogao da nadjes ispod 130e, makar u oglasima u najcrnje vreme. Mozda su po 80e kartice prodavali veliki rudnici koji su se zatvarali ili tome slicno ali to je malo verovatno.

bato kupis u radnji za 26k din, posle prodas na oglasu za 400e , koji fiskalni ces da pokazes kad dodje neko da kupi takvu karticu od tebe (jedino da dopises neku nulu olovkom)

Ja sam u junu kupio kartice za 34.800din (290e) i prodao ih preko oglasa za 60.000din (500e), i to sam cekao mesec dana kartice da stignu i nisam nasao u medjuvremenu napajanje za rig i stavim na blef kartice za bezobraznu cenu i javi se covek posle par sati i prodam mu 7 kartica, a na fiskalnom koji sam mu dao je pisalo 34.800din, ali trziste odredjuje cenu ... da sam imao napajanje ne bi ih ni prodao.

Ajmo sad u ponor, pa... :smash: :S:
eth.JPG

Pozdrav, imam dve masine koje kopaju ETH na CEX-u, planiram da ubacim trecu masinu, ali mi je bitno da ta masina kopa odvojeno od ovih, tj. da se zna koliko je ona iskopala. Znam da to mogu lako resiti tako sto za nju otvorim novi nalog na menjacnici i sve jasno, a da li mogu da je dodam na ovaj isti nalog ali da imam neku kontrolu da na kraju meseca ili kako vec vidim koliko je tacno ta jedna masina iskopala???

Koliko sam upućen na cexu ne možeš da imaš dva ethereum walleta. Otvori novi wallet na nekoj menjačnici ili na myetherwallet, pa kad želiš da prodaš za fiat, pošalješ na cex.Na poolu na kome mašina rudari imaćeš statistiku za tu mašinu, tj. wallet kojo uneseš u miner.

Poslednja izmena:
Pa otvori jos jedan nalog na nekoj drugoj menjacnici (poloniex, bittrexx ...) ako vec hoces da kopas na menjacnicu, tu adresu stavis na taj rig i tamo ce ici novcici, ne znam na kom poolu kopas, pa ces eventualno morati i novi nalog na poolu da napravis samo za taj rig.

EDIT. dok ja otkucam odgovor kolega me je prestigao ...

Poslednja izmena:
Sa nanopoola na bittrex nema nikakvu proviziju

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kolika Bojane?

Ako hoces fijat odmah ti sa poola na cex, a inace imas neke provizije sa bittrexa na cex

Sta je pametnije kopat eth na cleymoru gde mi zarada 8-9$ dnevno sa 6x rx 570-tica ili minovati na nicehash CryptoNight gde je zarada 11-12$ dnevno?

Poslednja izmena:
Zar nisi sam sebi odgovorio?

Sta se desava sa ETH pre 2 dana sam poslao sa bitstampa na wex ali jos nista ne stize.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Zahebane te provizije za slanje novcica , cujem da su bas velike....
:)

Note! The funds will not be credited automatically if you send them via contract.
Bitstamp salje ETH kroz contract i nece ti stici direktno. Pisi support-u.

Note! The funds will not be credited automatically if you send them via contract.
Bitstamp salje ETH kroz contract i nece ti stici direktno. Pisi support-u.
Dear Customer,

Thank you for contacting WEX.

Fixed.

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Meni deluje da se priprema za skok preko 350, pa testiraju. Pipnuo je 350,ali se vratio na 340 i tu je jak otpor trenutno

ovako temeljne analize samo srozavaju nivo konverzacije na forumu i ako nemate neke argumente bolje nemojte da dajete ovakve komentare

Imas neku temeljniju analizu ili bolje objasnjenje? Ako imas podeli sa nama molim te. Vidim da si dezurni hejter i vecina postova ti se svodi na prozivanje novih ljudi. Licne frustracije ne moras ovde da lecis

Nazad
Vrh Dno