Nisi primetio da transakcije nisu radile "danima" na ETH-u....... i to nije problem, problem je taj sto je Vitalik urlao da ETH moze skalirati gde bitcoin ne moze, i sad odjednom iako se ne koristi za nista, obican ICO ga je zagusio na pra dana
Svi vi ocito niste procitali ni jedan post stariji od 2 meseca makar sa ovog forum a od ranijih godina da i ne govorimo, da lepo vidite kako to sve ide.
Ovo sto je bilo bilo je sad ide period posta jer je ono sto je bilo jednostavno je neodrzivo. Jos kad BTC ode dole preko noci kad zavlada panika zbog splita , kartice ce kopati opet 1$/danu ako ne i manje.
Ama video sam ali isto tako se i vratilo sve na svoje mesto sto se tice poloniex. Nego sam njega pitao u cemu je problem? Ili oni kasne malo sa vidjenjem informacija pa tek sada reaguju zacudjeno!
A sto se ti meni obracas? Pa nisam ja pitao sta je sa eth ja sam pitao njega u cemu je njegov problem! Znam ja da ovako isplativo stanje nece biti doveka ali opet sto mene citiras???
Koliko god ružno zvučalo, jedva čekam da biram polovnu grafiku.
Dao je savet da se proda neki deo da se ima za troškove za sušni period koji počinje najkasnije sa splitom btc-a, što će ozbiljno srozati cenu, kako btc-a, tako i altova.jeste ruzno al sta da se radi... svi hteli da se obogate preko noci... jedino su dobro prosli ovi sto su cuvali eth kad je bio 10$ 50$ 200$ pa prodali na preko 300$ i ovi sto su odmah kako iskopaju tako prodaju...
@stojke sto bi neko sad prodao da ima kasnije za struju da plati ako grafike ne donesu zaradu koja ne pokriva ni struju onda je bolje gasenje i cekanje ili prodaja....
tesko da su vratili pare za 1-2 meseca nije jedna grafika kopala 200e mesecno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari