Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nisi primetio da transakcije nisu radile "danima" na ETH-u....... i to nije problem, problem je taj sto je Vitalik urlao da ETH moze skalirati gde bitcoin ne moze, i sad odjednom iako se ne koristi za nista, obican ICO ga je zagusio na pra dana

Ama video sam ali isto tako se i vratilo sve na svoje mesto sto se tice poloniex. Nego sam njega pitao u cemu je problem? Ili oni kasne malo sa vidjenjem informacija pa tek sada reaguju zacudjeno!

Svi vi ocito niste procitali ni jedan post stariji od 2 meseca makar sa ovog forum a od ranijih godina da i ne govorimo, da lepo vidite kako to sve ide.
Ovo sto je bilo bilo je sad ide period posta jer je ono sto je bilo jednostavno je neodrzivo. Jos kad BTC ode dole preko noci kad zavlada panika zbog splita , kartice ce kopati opet 1$/danu ako ne i manje.

A sto se ti meni obracas? Pa nisam ja pitao sta je sa eth ja sam pitao njega u cemu je njegov problem! Znam ja da ovako isplativo stanje nece biti doveka ali opet sto mene citiras???

Poslednja izmena:
Ama video sam ali isto tako se i vratilo sve na svoje mesto sto se tice poloniex. Nego sam njega pitao u cemu je problem? Ili oni kasne malo sa vidjenjem informacija pa tek sada reaguju zacudjeno!

A sto se ti meni obracas? Pa nisam ja pitao sta je sa eth ja sam pitao njega u cemu je njegov problem! Znam ja da ovako isplativo stanje nece biti doveka ali opet sto mene citiras???

iskreno izgledalo mi je kao da se i ti bas pitas gde je problem rofl

i jos jedan savet svima koji su usli u ovo poslednjih par meseci, prodajte malo BTCa dok je jos uvek 2500$, cisto koliko ce vam trebati za struju za 2-3 naredna meseca da se ne nadjete u situaciji da morate da prodajete po 1400$ samo da bi platili racne.

Koliko god ružno zvučalo, jedva čekam da biram polovnu grafiku.

pa ne mora da bude tako ako na vreme izvuku pare za struju ;p

ali verovatno si u pravu ali ne za nedelju nego za 2 , kad se uskoro desi pad a nisu prodavali nego cuvali da skoci jos, pa stignu racuni 4-5 Jula eto muke.

Koliko god ružno zvučalo, jedva čekam da biram polovnu grafiku.

jeste ruzno al sta da se radi... svi hteli da se obogate preko noci... jedino su dobro prosli ovi sto su cuvali eth kad je bio 10$ 50$ 200$ pa prodali na preko 300$ i ovi sto su odmah kako iskopaju tako prodaju...

@stojke sto bi neko sad prodao da ima kasnije za struju da plati ako grafike ne donesu zaradu koja ne pokriva ni struju onda je bolje gasenje i cekanje ili prodaja....

Sta je misevi. Jajca ko u komarca . Sad se kupuje.

Poslednja izmena:
odma kupujem :) jedno 20kom
p.s jos sad dag kad predje 131 ide hash dole na amd kartice... vec je pocelo da se oseca.

Poslednja izmena:
jeste ruzno al sta da se radi... svi hteli da se obogate preko noci... jedino su dobro prosli ovi sto su cuvali eth kad je bio 10$ 50$ 200$ pa prodali na preko 300$ i ovi sto su odmah kako iskopaju tako prodaju...

@stojke sto bi neko sad prodao da ima kasnije za struju da plati ako grafike ne donesu zaradu koja ne pokriva ni struju onda je bolje gasenje i cekanje ili prodaja....
Dao je savet da se proda neki deo da se ima za troškove za sušni period koji počinje najkasnije sa splitom btc-a, što će ozbiljno srozati cenu, kako btc-a, tako i altova.

Problem je što su većina novokomponovanih investitora iskopala 2-3 eth, pa ni nema šta da se proda.

nikad ne gasiti jer uvek ima smisla, kako bi imao ETH da ga prodas po 200-300 $ da ga nisi kopao i kad je bio 12$

dobro pa nece valjda toliko da padne budimo malo optimisticni nekog ce da drmne srcka :)
@stojke ja sam kopao eth kad je bio 7$ ali bilo je isplatljivo jer je diff bio 50 a ne ko sad 900... jedino ako si bas uveren da kopas u gubitku i da ce se to nekad isplatiti da palis karte placas struju o svom trosku onda ok

Poslednja izmena:
uh ala pada dodje mi na 300 da prodam :D
a pao ispod 300 :D sad vidim
p.s.
kupujem grafike

sve si u pravu diff ej bio manji cena bedna al si kopao vecu kolicinu, takodje BTC je bio 100$ pa 300$ ..... a dif je vremnom rastao.

moja poenta je da cemo doci na to da ce grafa da kopa 1 $ dnevno, sto novim investitorima nije ni blizu dovoljno jer tim tempom skupo placene grafike ce isplatiti za 400 dana ;p

A dokle god je vrednost iskopanog veca od cene struje isplati se jer kao sto je preko noci skocilo pre 2-3 meseca , i kao sto ce preko noci pasti, opet ce skociti u nekom trenutku.

preplacene grafike i to mnogo... ja sam moje kupovao po 190e a sad u zadnjih mesec dana samo gledam oglase 450e 500e i to se jos i prodaju....

pa svi su vratili pare osim onih koji su narucili i platili unapred da cekaju mesec dana

tesko da su vratili pare za 1-2 meseca nije jedna grafika kopala 200e mesecno...

a da ne pricamo koliko je njih vec dalo pare u napred za kolicine koje ce uci Jul/Aug, + kolicina mining grafa bez konektora za monitor koje ulaze u zemlju ovih dana u velikoj kolicini i sve su rasprodate unapred ;p

valjda ce se vratiti barem na 300-320... ljudi prodaju sad iskopano za letovanja :)

Kupovina na 180

tesko da su vratili pare za 1-2 meseca nije jedna grafika kopala 200e mesecno...

Pa kopala je i 12$ dnevno a kod @goldija i više je čovek zna pos'o pa ti izračunaj prosek na 30 dana....

Nego, nemoj da ste toliko kratkovidi i posmatrate sve SAMO iz svog ugla (nikog konkretno ne "prozivam" nego govorim za većinu rudara) jer nemaju svi ni iste karte niti znanje pa je samim tim i zarada je različita...

Ja sve čekam da se izjednače ETH i ETC na nekih 50$. ;)

Znaci poslao sam eth ove da prodam još pre 4 dana.. I to po 350$..tek sad legle.. Za 80$ manje po jednom..

Sprovodjenje likvidacije sirotinje. Buy na 200$ :)
Onda dokup opreme, 120-150e cu dati na RX-are

200 je mnogo. Ide ovo lijepo ispod.

pa normalno da ide mnooogooo dolee. ovo je sve planski odradjeno, da se prodaju karte po x3 cenama, pa da se otkupe na 100e. Bolje sad prodati sve dok jos moze da se uzme neki dinar.

Nazad
Vrh Dno