Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Negde citah po stranim forumima da gtx1070 daje oko 37mh na ubuntu, jel probao neko?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Sve mi je za eth podeseno dobro ali jako sporo seruje konekciju! U cemu je fora? 1060 6 gb xtreme gaming kartica.

Pa vi samo istovarajte i dalje izrudareno i gledajte u neverici šta je sa cenom

Sent from my iPhone using Tapatalk

Od cega zavisi share found u claymore's? Pitam posto mi se to dosta sporo pojavljuje! Jel ima brzina kloka kartice, interneta, ili cega. Koji mi je za eth vise potreban klok core ili memory?

Od tvog ukupnog hasha i share diffa na poolu

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Od tvog ukupnog hasha i share diffa na poolu

GPU #0: GeForce GTX 1060 6GB, 6144 MB available, 10 compute units, capability: 6.1

ETH - Total Speed: 22.214 Mh/s, Total Shares: 4, Rejected: 0, Time: 00:24
ETH: GPU0 22.214 Mh/s
Incorrect ETH shares: none
Pool switches: ETH - 0, DCR - 0
Current ETH share target: 0x0000000112e0be82 (diff: 4000MH), epoch #128
GPU0 t=58C fan=55%

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0x169b96c4e4ec214bcc49c8934e3ae2d6d2821074.rudnik1 -epsw x

Jel ovo ok? Jei ima neka druga adresa na koju bih mogo da se nakacim da bude malo bolje stanje?!

Ako zarada ide po calcu sve je ok

Pa vidim da se menja iz minuta u minut ali reko po nekoj zdravoj logici sto vise puta podelim hardver to ce valda brze da ide ili nije bitno da li imas total shares 20 ili 300 bitno je da sa nekim delis.

Share je tvoj udeo u otvaranju bloka... Onako uprošćeno isto je da li više puta poslao lakše sherove ili manje puta teže sherove (share diff koji sam pomenuo)

Share je tvoj udeo u otvaranju bloka... Onako uprošćeno isto je da li više puta poslao lakše sherove ili manje puta teže sherove (share diff koji sam pomenuo)

Hvala na odgovorima, i ne zamerite na verovatno vec vama nobovskim pitanjima koja su verovatno vec xxxx puta ovde postavljena i prezvakana sa svakom novom generacijom ali forum je tu valada se pomazemo a ne kao neki sto se sprdaju jer sada znaju sve i ispod ponosa im je da odgovore na neka pitanja na koja znaju odgovor ali nece.

Generalno forum je tu da se razmene misljenja i iskustva. U tom procesu iliti komunikaciji postavljaju se pitanja na koja treba dati odgovor jer su komplikovanija od onih ucestalih, a opet nisu nigde spomenuta. Meni iskreno idu na nerve svi ovi novi nobovi koje mrzi da sednu i sve procitaju, a ocekuju da dobiju odgovor instant.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Izvini druze ali seo sam i procitao sam sve sto se moglo ovde procitati. Evo sto je cudno:

ETH mi radi odlicno kopa nema greske a ZEC koji bi trebao jos bolje da mi radi nece, i niko ne zna da mi kaze u cemu je problem! Evo jel mzoda ti znas da mi kazes gde gresim i zbog cega dobijam ovaj problem?

ofmyoy.jpg

Unapred se izvinjavam za off ali eto ajde da vidim i ovde da li ce neko da mi kaze u cemu je caka. Ovako mi je trenutno stanje na ETH:

fmp9vo.png

30iw4lu.png

Evo to je stanje od pre min. A klokove spustim upola na ZEC i radi 10-15 min i izbaci gresku. Ona prva slika je od juce.

Pa u tome je problem. Ja nemam volju da ti odgovorim, kad ti ni pitanje ne mozes da srocis da bi dobio odgovor.

1. Koliko karti?
2. Koje napajanje?
3. Koliko memorije?
4. Koja ploca?
5. Koliki ti je page file?
6. Koja ambijentalna temp i koji sistem hladjenja prostorije koristis?
7. Da li je BIOS modovan i sta je konkretno promenjeno?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Samo da podsetim da je tema ETH a ne problemi novih minera sa svim i svačim [emoji61]

Kao sto sam očekivao, dosao je kraj nedelje, a sa njim i dif na 70m.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Jel realno da je presao 400 za vako kratko vreme auu

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Prelazi 450 do kraja dana ako ovako nastavi, dal je moguce kao sto neki prognoziraju da ce eth da premasi btc sa cenom. Neka domaca prognoza za naredni mesec?

Nece ici preko 150 danas, ne racunaj uopste na to. 140-145 top, ali verovatno ide korekcija do 130. Napadace 500$ ovih dana sigurno.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

zakljucak to je ko prkno...svak ga ima.
mada razumem tvoju ogorcenost trenutno.
ovaj tekst je dobar,realan odmeren,ali tvoje namere njegovog kacenja ovde nisu.
ovo gde se eth trenutno nalazi su neistrazene vode,i tek ce se videti kako ce se ovo zavrsiti.
ali surova istina koja boli tebe i tebi slicnima su milijarde koje svakodnevno ulaze u eth,ali vi pokusavate da nadjete opravdanje zasto je to tako,i stalno isticete neke mane (KOJE SVAKAKO POSTOJE) ali na pozitivne stvari cutite kao da ih nema. zalosni smo ljudi postali.

@konkvistado
Konvistado jel ti vidis da je prvobitna zamisao ove sobe bio kriptosvet a ne ponzy minersko dumperski svet/svinjac :D

A i ti ako si investitor verujem ako zelis da zaradis na ponzy ili ne, nevzano,interesovat ce te istina i realnost kako bi znao gde si i koliko si zaglibio

Vrh Dno