To mi je bitno,jel ako ja uzmem prve pare msm taman do tad skapiram kako sta ide ,posle cu moci uzmem jos 1-2 grafe , nego kako i te isplate idu ja treba da iskopam odredjenu svotu da bih mogao da podignem novac ili?Sa trenutnom isplativoscu svakako da bi mogao
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Pa koliko bi ja trebalo da kppam sa 1 rx da bi uzeo 1 eth a da ostane ovaj diff?Imas vise mesta gde mozes da kopas imas dwarfpool gde kad nakopas 1 eth prebaci ti se na Poloniex onda imas Nanopool gde kad iskopas 0.2 Eth odmah se salje na Poloniex.
E sad fora je sto Poloniex ne vidi sume ispod 1 eth-a znaci moras na Poloniex-u imati 1 eth da bi mogao sa njim da trgujes tj. da ga prodas za Btc onda taj Btc prodas za pravi novac da se tako izrazim.
A što mu savetuješ da radi duplu konverziju ko da ne može odmah ETH u EUR?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ethermine pool direktno na CEX ako je u pitanju kopanje eth-a i gotovo.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da li je realno da ako eth uspe jos 'malo' da naraste, toliko da mu market cap bude visi od btc, da krene jos veca pomama i da se rast cene eth ubrza? Bice #1 i dobice jos vise paznje medija i mnogi ce hteti da ucestvuju i kupe to cudo sto je dethronovalo cuveni btc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari