Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ide leto. Taman da ne moramo da ih rashladjujemo. Pauza do zahladjenja :)

Taman sam dao otkaz na poslu, seo sinoc u kafic kao gazda i pocela je cena da pada :)

Useta se JP Morgan u Zcash, pun djavo vlada i banaka priznaju valute, udju u prevodu veliki igraci u igru {Burzoazija i birokratija} rese da se poigraju sa masom. Citirati Hitlera {Mase su glupe}, drz ne daj prodaj dok ne ode sve u djavola a pametni kupuju kad nesto pada a budale prodaju. Ja uzimam zenin stek i na 1700-1800 kupujem BTC, a vi kako ocete...

Naravno da niko te ne misli vec da ti nagli skokovi cene stete majningu ..jer nagli skok i svi skoce odmah da pokupuju dodatne grafike pa sad u evropi nemas amd graficku da kupis a kamoli srbiji..kod jednog domaceg prodavca cak ima 500 placenih rezervacija za grafike od cega samo jedan platio 150 rezervacija..a to samo kod jednog prodavca za kog znam ..jer majneri sve sto zaradene uloze u novu grafuku i samo dignu diff u nebo

Ako se mala cena i diff zadrze bar mesec dana, bice puni oglasi grafika. ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

U ovakvim trenucima se zaradjuje na trgovi,pao na 125$ a zatim skok do 153$.

A pre toga bio 200 padne na 150 ti uletis on padne na 125

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Ima li nekih naznaka da ce Dwarfpool da proradi uskoro? Da li se desavalo ranije da ovoliko dugo nije u funkciji. Doduse pise da je zbog tehnical maintenance-a ali ko god da im azurira sajt malo je lenj...

On je uvek bio nestabilan.
Zato sam i presao na drugi pool.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Vratice se u normalu. Uvek se vracao.
Samo mene licno je smorio jer stalno nesto zeza.

Vratice se, uvek je bio ok i brzo rese.

Sent from my S6 Edge

Znači do kraja sl nedelje idemo nazad na 200

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesto mi je to previse optimisticno, ali ako bude super.

Svi altovi prate bitcoin cim ode bitcoin gore ide i Eth i ostali,da bi Eth bio 200 dolara treba bitcoin opet da bude 2700 dolara sto je nemoguce za tako kratak rok.
Realnije je da za nedelju dana Eth bude 150 dolara necemo mi videti tih 200 dolara jos dugo.

Zato ne gledas cenu u $ nego u odnosu ETH/BTC.

Em je veci volumen, em je merodavnije.

Ok gledam ja sve samo kazem da necemo videti skoro da 1 eth vredi 200 dolara cenim da cemo videti 200 dolara za nekoliko nedelja mozda cak i vise a ne za nedelju dana ali opet naravno da bi voleo da bude 200 dolara jer kopam Eth.

Inace koja je tvoja prognoza za Eth?I da li ce Etc nastaviti da prati Eth u odnosu 1 prema 10?

A inace ETC/BTC odnos je fiksiran? Ne kazm da hoce, ali vrlo alko moze da ode na 0.085 u kom slucaju je dovoljno da btc ode na 2300, a vec je dva puta bio blizu tog odnosa.

Ok gledam ja sve samo kazem da necemo videti skoro da 1 eth vredi 200 dolara cenim da cemo videti 200 dolara za nekoliko nedelja mozda cak i vise a ne za nedelju dana ali opet naravno da bi voleo da bude 200 dolara jer kopam Eth.

Inace koja je tvoja prognoza za Eth?I da li ce Etc nastaviti da prati Eth u odnosu 1 prema 10?

Za ETH cenu u dolarima se najvise pita Bitcoin.

Ako ETH prezivi i izdrzi ovakav odnos, verovatno cemo ga za 2-3 nedelje videti preko $200.

Ali niko ne daje garanciju da ce, u slucaju rasta BTC-a, rasti i ETH. Moze da udari kontru i ode na ispod 0.05 vrlo lako. I ja ga rudarim sa 90 GPU-a i voleo bih $500+, ali previse je.

Vrh Dno