Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Jel mi se cini ili nesto kradu na ovom dual mining-u? 15 sati sam majnovao pascal na coinotronu i kao bi trebalo po calculatoru da sam napravio oko 8 komada (mada mi je na dashbordu pisalo estimated coins per day oko 20) i na kraju dana nisam dobio nista samo mi je nekih 2 komada preslo iz ranije unconfirmed u confirmed. A dcr na suprnova majnujem po calculatoru bi trebalo 1 na dan a ja nakon celog dana napravio 0.5... Bas mi se ne svidja to, kod eth-a lepo sve vidim, svaku decimalu nakon minut a ovi prevaranti nesto opasno mute...

Ma batalite sad dual majning cuvajte karte :) bolje sad solo kad je jak eth :)

Looodilo krenulo ranije od očekivanog...gledam na polo, dva sell zida blizu jedan drugog 140 i 480 BTCa..ovog prvog pojeli u komadu a drugog načeli za 150 BTC i on nestade/pobegao...:d

Imali smo produzen pump jer se BTC zestoko sapleo!

Jutros sam rekao za 0.04 da ce do sutra, al eto malo me isprevario

Ljudi, preterano se opterecujete tim zidovima i teorijama...desavaju se stvari koje se ne vide na graficima i rekao sam vam vec 5 puta da ne vaze te logike stace na 25, mozda probije 30, ima zid 500btc na 0.03...u suprotnom bi vec 10 puta stao i pao...Eterijum mora da ide gore iz beskonacno razloga koji su iznad berze...Rekao sam vam da se ne bojite, da ide na 70 lagano...pojesce svaki zid, i normalno je da postoji otpor na 30, 40, 50...zao mi je sto su neki prodavali po manjim cenama jer mislim da Srbija moze da profitira 10 miliona evra od Eterijuma :)
Isto mi je zao sto sam prekasno usao u pricu, ali kupovao sam ga i na 30 i na 35 kad sam dobio priliku...Mozda i nije toliko losa ideja prodavati sad ili na 50, jer ce mozda potrajati dok ne dostigne 70, 100 ili vise i mozda bude i padova a neko nema zeludac za to...
U svakom slucaju, verujem da je i ovo skoro savrseno vecini nas :)
SAMO JAKO ETH!

Poslednja izmena:
Nije se btc sapleo nego se masovno prelivalo iz btc-a u eth pa malo skliznula cena, nista strasno.
BTW, poloniex se raspada, ne radi vise nego sto radi.

Slazem se za Poloniex, ne mogu da zamislim kako bi mi bilo da imam neke milione i da moram da reagujem a da se ovo desava... Ali, verovatno je razumljivo, nisam dugo u ovome, ali verujem da je ovo nesto do sad nevidjeno...Sto ti rece, apsolutno se nije sapleo btc, nego se prelio u eth. Nesto se ozbiljno desava i najveci igraci to znaju, a mi sirotinja analiziramo zidove od 100-200 btc-a...

Za sada se jos uvek drzi cena ali bice gadno ako ne krene opet gore.
BTW, kako se sve prelilo iz btc-a u dash, eth i sve ostalo jer se sve zeleni tako ce sve i da se prelije nazad u nekom trenutku. Sada vec sve ima poprilicno dobru cenu (osim ltc-a) i po meni je samo pitanje vremena kada ce preduvati cene i krenuti nazad u btc. Samo treba izaci na vreme ;)

Za sada se jos uvek drzi cena ali bice gadno ako ne krene opet gore.
BTW, kako se sve prelilo iz btc-a u dash, eth i sve ostalo jer se sve zeleni tako ce sve i da se prelije nazad u nekom trenutku. Sada vec sve ima poprilicno dobru cenu (osim ltc-a) i po meni je samo pitanje vremena kada ce preduvati cene i krenuti nazad u btc. Samo treba izaci na vreme ;)

Ne znam, meni i dalje nesto smrdi...kao da se desava nesto ozbiljno i ovi veliki igraci polako prebacuju da ne bi napravili pometnju, iako i tako cena raste ali verovatno sporije nego da odmah krenu sa milijardom. Mozda se sprema POS eth, ili ce da cepaju bitcoin pa prebacuju sad u eth koji ce zbog toga kao stabilan da raste a btc da pada, pa onda posle vrate u btc...u svakom slucaju ovo je koordinisana akcija najvecih igraca. Jos jedna stvar mi nije jasna, ovo su preveliki volume vec par dana, razumem i da dosta njih preprodaje, ali ponestace eth-a :)

Pogledajte wall na etc/eth, e to je wallcina :)
I to sam slikao nakon sto je pola ordera otislo :)
walletc.jpg

Prilozi

• wall.jpg
    wall.jpg
    186.5 KB · Pregleda: 70
Poslednja izmena:
Ma wall se povuce ocas posla. U svakom slucaju kolicina je ogromna. Novcica ima za trgovinu, ne brini nista.
Trenutno je najveci neprijatelj daljeg skoka to sto steka poloniex. Taman malo krene da skace i zasteka menjacnica. Moja prognoza je da ovo ide gore jos u toku sutrasnjeg dana. Ja sam na 250 usao s pola btc-a onako da se poigram i jos se vozam.

500BTC-a wall pojeden za manje od minut i po. Prvi order mi stoji na 442, odoh da spavam ;)

Edit: upravo su probijeni 50$

Poslednja izmena:
Ovo je ludilo. U roku od par minuta sa 42 na 34, i evo ga sad ponovo na 40...

ko je prespavao ovaj lom dobro je prosao..ja sam naravno gledao uzivo :S:

@karanovicz,

matori kako si prosao?

Meni je 60% ordera proslo, tj ovi do 0.0324. Ipak nije mogao do 0.03 u ovom prvom krugu.

Screen Shot 2017-03-17 at 10.25.18.png

Target za izlaz mi je bio na 0.04 i 0.041, to sam ok ubo.

Cekam jos jedan krug, ovaj bi trebao biti manji ali moze se opet fino profitirati.

Ništa značajno al' sam potrefio do sada...sinoć sve otišlo na 0.041 pa jutros malo dokupljeno na 0.036 otišlo po 0.039...sad sa zaradjenim čekam kupovinu 0.029/30...jednom da i ja potrefim kretanje :D

Jel ima razlike u trgovini izmedju ETH/USD i ETH/BTC u ovakvoj situaciji?

Ja se sad probudio i vidim sta se desavalo, sva sreca pa nisam live gledao, mislim da bi mi bilo malo mucno :)
I dalje verujem da ide gore i to jako. Ovaj pad je bio realan na tim brojkama, a i mnogi su se uzentali kad je krenuo jak pad. Verovatno je ovo bila i taktika onih koji otkupljuju...hoce sve da nam ih uzmu :)

@student
Thx za odgovor. Palo mi na pamet da su mozda ETH I BTC u obrnutoj korelaciji pa su razlike u skokovima jos izrazenije kad masa krene da prelazi iz jednog u drugi.

@milicic
Bukvalno, nekad je bolje prespavati :-O

dash/eth odnos je 1/2 ali u odnosu na odnos kolicine eth/dash eth je u prednosti ako gledamo cenu...videcemo sta ce dalje biti

Vrh Dno