Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Dok su zakucavali cena je isla dole. Ja izasao danas na 400 jer nisam znao sta se desava sa Polonijom, nije mi se pucalo bzvz. Veceras kad sam video da se normalizovalo, kad su porasli orderi i kad je krenulo na gore usao sam na 402 pa cemo videti kako ide.
Tek kasnije bi trebalo da grune malo jace, prava akcija tek posle 3am.

Dildo, al' crveni :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Volume eth skoro 1 na 1 sa btc-om

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesto kontam da se opet skakati. Verovatno ce nastaviti da ga pumpaju ali meni se ne rizikuje previse. Sinoc sam izasao na 400 jer se mnogo klackalo. Jutros mi prosli orderi na 350. Sad mozgao dali da ostavim ovako do veceras ili da prodam odmah.

Uh bre, ovo je da dobijes slom zivaca za nekog ko ima vecu kolicinu BTC-a.

Ja sa ~60BTC-a na menjacnici, u minusu sam preko 20K eura zbog ovog pada, a nisam bezao u dolare mislio sala.

Sad mi ne vredi nista da radim, nego da cekam oporavak i ne velike krajnje posledice.

I šta sad da se radi? Da se čuva ova sića ili da se proda... [emoji4]

Tek se sada nista ne zna. Jer cena ne zavisi vise od pumpera i raje kako ce ga naneti, nego direktno i preko bitkoina.

Vise je $ za ETH nevazan, u suprotnom bi apsorbovao ovaj pat bitcoina i sada bi bio tu negde na 0.043-0.044.

Očigledno povlače pare i čekaju u nešto da ih ubace... Barem meni tako deluje...

neko je lepo postavio rampu od 15 000 ETH na 37,5 i verovatno kupuje ovo sto se pojavljuje ispod te cene

ja sam siguran da eth ide gore sutra ili prekosutra na ustrb ovih drugih coina

Nije mi jasno zbog čega je toliki nagli uliv kapitala u eth... Dosta dugo je stojao to oko 10$-12$..

Nije mi jasno zbog čega je toliki nagli uliv kapitala u eth... Dosta dugo je stojao to oko 10$-12$..

Nema tu uliva kapitala, nemojte se loziti. Ima ih skoro 90 mil a na menjacnicama se vrti jako malo. Eto Polo koji je najjaci pokazuje samo par stotina hiljada u orderbooku. Gde su novci? Dakle Vitalik i ekipa vrse brutalnu manipulaciju u nadi da ce privuci prave novce i mislim da samo recikliraju ono sto su ukrali kroz DAO i ostale "projekte"...setite se ETC orgijanja letos, kao slucajno se pojavio? Pamet u glavu, kopajte i prodajte kada mislite da je to vama ok...Tako je i DASH ekipa uspela da ostvari ogroman uspeh, vezivanjem 60-70% novaca u masternodove. Mogu se rastociti u svakom momentu ali vecina veruje u beskonacan rast...i supply je mnogo manji od FOMO panike koja vlada.

I ia mislim da je to to. Za ovu godinu dosta. Sada idemo dugo i lagano dole. Da ce se vratiti na 1200, možda, da ce pasti ispod 800 vrlo verovatno...

Slažem se sa @toogood vezano za Eth jer je negde moje mišljenje da od cene dosta zavisi i diff koji ne pada..sećate se pre nekoliko meseci kada je Eth bio nizak a Diff otišao gore tolikk da se isplativost kopanja Eth dovela u pitanje...i onda bila priča (predpostavka) mnogih da će ili Eth ići gore ili će biti tkz polovljrnje Diff-a što se na kraju i desilo. Sa nekih 105*** pao je na 50***... Dakle siguran sam da ovim neko mnogo jak upravlja i da je ovo trenutno stagniranje Eth-a mala zamka velikih igrača! Msm daj Bože da sam u pravu! :)

ovde se i dalje prica da je vitalik prevarant i lopov? najvece svetske kompanije istrazuju i rade oko eth a vi se i dalje pravite pametni? neverovatno

pa da je lopov, lopov je. Ali to nema veze posto si u pravu, velike kompanije ulazu u eth, inace je eth kao eth njesra tehnologija, nista posebno.

pa i ti si onda lopov jer trazis pare za nesto sto si ti napravio. jos je vitalik posteniji lopov jer te pare daje drugima, a ti koliko znam nikome nista nisi dao...

Tesko da trenutno mozemo znati sta se desvaa sa ETH cenom ovako iza zatvorenih vrata, pa ajde malo da nagadjamo...

Iako sam se skroz istresao, nije lose jos malo da trgujem i hvatam oscilacije. Nocas je zakucao na 0.032 i definitivno vise nije mogao. Prodaja opala, krenula strasna kupovina i opet ga vratili na dvodnevni aktuelni settlement tj na 0.036~0.037.

Ako mene pitate, to je ok jer su velike sanse da vidimo pump no.2. Ocekujem do 40-45% od trenutne cene, sto znaci ~0.052-0.053.

Ceka se da opadne volume (pricam za Poloniex i ETH/BTC par). Primera radi, tokom pumpa je bio 130,000 BTC i to je jaaako tesko za kontrolu. Onda je opao na 80-90K BTC i samim tim se utisale oscilacije. Sada je 60K i vec je primetno stisana strana.

Ne znaci nista al opet valja napomenuti da je prosli put identicno bilo i da je sa 25-30K volumena krenuo pump. Isto i sa Dash-om u drugom krugu. Stisali ga do 20K i onda boom.

Ja polako krecem sa shoppingom, a veci deo ostavljam u slucaju da opet testiraju 0.032-0.033.

Nazad
Vrh Dno