Treba ti 1.4.1 editor za Elpidu
Kakvo je sada stanje sa isplativošću? Da li prebaciti 280x koja daje 270 MH na zecu na ETH gde daje oko 13 MH?
Evo u cemu je problem.Skinuo sam 1.41 sa ovog linka,sa tom verzijom nece uopste strapove da prikaze,ne pise nista.

Nije to ništaMalopre sam video jedan lik je kupio 1224 Eth-a
Ako dodje do 0.035 onda ide dalje do 50 dolara sigurno ali nesto sporo ide ka tome moje misljenje.
S obzirom da se kudikamo bolje razumeš u berzu od 99% nas, mozes li povremeno da napišeš neke smernice za nas planktoneda ne budemo baš hrana za džabe

Ja kada vidim buy zid na ovoj ceni razmisljam obrnuto tako da mi je to signal za prodaju. Nadam se da ne gresim
U tom trenutku dok ima zida si najsigurniji da razmislis kako bi dalje...posto kao na slici cena nece ispod 0.0026 i vidis da ima naloge sa vecim cenama pa tako da imas vreme da napravis strategiju kako ces izreagovati. Veruj mi buy zidovi su 100% preveniranje pada cene...ukoliko ih neko veci koji zeli da srusi cenu ne pojede

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari