Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Kakvo je sada stanje sa isplativošću? Da li prebaciti 280x koja daje 270 MH na zecu na ETH gde daje oko 13 MH?

Malopre sam video jedan lik je kupio 1224 Eth-a :D

Ako dodje do 0.035 onda ide dalje do 50 dolara sigurno ali nesto sporo ide ka tome moje misljenje.

Poslednja izmena:
Rast od 40% za jedan dan je sve, samo ne sporo.

Da to nije sporo nego kazem od ovog trenutka ne ide nesto brzo na gore jos pada na 39 dolara....

Ako bude palo sa 39 na 35 dolara ja prodajem do 35 dolara rizikovacu dalje ne...

Izasao sam na 0.0325 smrdi mi na konsolidaciju na 0.029...usao pre par dana na pozeljnih 0.015 :)

Ima opak zid, lik kupuje eth za 314 BTC. 0.03338

To ce nestati kontam...videcemo sve...rizicno je sada kupovati sa tim kolicinama.

Ma ljudi, ko gleda te zidove. Pa to je za najnizi i najnaivniji sloj ljudi na berzi kojih ima mali milion(planktoni) i od kojih kitovi najvise zaradjuju.

Screen Shot 2017-03-16 at 10.06.02.png

Evo od neki dan. Cim ga je postavio, odma otisla cena gore.

S obzirom da se kudikamo bolje razumeš u berzu od 99% nas, mozes li povremeno da napišeš neke smernice za nas planktone :) da ne budemo baš hrana za džabe :)

Ja cu opet malo da vas smaram i po 5. put da kazem da ide lagano na 70 :)
Gledam sad kako se hrabro bori sa ovom granicom od 40, a mislim da se milion njih spremilo da proda sve na 40...probice i to i ide gore, a onda ko zna...mozda se malo pomuci na toj granici 50, ali kad vidite dnevni rast od 50% nakon mesecnog stalnog rasta, jasno vam je da nesto stoji iza toga. Moguce da je neki institucionalni investitor nasao nacin da ulozi pare ili je Bill Gates od dzeparca uzeo milijardu i rekao kupite mi 20% tog eterijuma :)

Ponekad ti zidovi su veoma vazni jer oni kontroliraju dali cena ide gore ili dole. Ovo sto si ti postavio je ono sto meni radije t.j. zid je na buy order a to znaci da tip kontrolise pad cena. Odnosno on je postavio neku granici na koju mu odgovara da kupuje za one koje naravno prodaju svoj eth konkretno u ovaj primer. E sad kako je kontroja cenet.j. prevenira pad...ako iko ko drugi zeli da kupi eth mora da daje vecu cenu od njegove i tako cena eth-a ide gore i on on prevenira pad cenu.
Kada zele da ruse cenu onda idu obratno...postavjlaju zid na sell order. I kada mi planktoni zelimo da prodamo svoje, onda moramo da postavimo nalog na nizu cenu kako bi dosli ispred zida. zato ja vise volim one prve zidove..bas kao na slici.
I treca varijanta je kada se pojede dva kita...odnosno onaj ko ima vise pojede malog i onda da pravac ceni
To je...prosto ko pasulj

Ja kada vidim buy zid na ovoj ceni razmisljam obrnuto tako da mi je to signal za prodaju. Nadam se da ne gresim :)

U tom trenutku dok ima zida si najsigurniji da razmislis kako bi dalje...posto kao na slici cena nece ispod 0.0026 i vidis da ima naloge sa vecim cenama pa tako da imas vreme da napravis strategiju kako ces izreagovati. Veruj mi buy zidovi su 100% preveniranje pada cene...ukoliko ih neko veci koji zeli da srusi cenu ne pojede :)

Onaj ko zeli da prevenira pad naravo sklonice zid kad proceni da je doslo do neku "stabilizaciju" cene. Kad imas vremena i kad vidis zid analiziraj kako se ponasaju :)

Ma znam ja to sve sto pricas nego nije sve tako ovde analiticno. Vrlo je cesto sklono obrnutoj logici ili cak duploj negaciji :)

ili zid stoji dok ne pocnu da ga jedu kad ga gricni nestaje

Zato svako sa svojom strategijom..nekad ga ubodes, nekad ga pojedes :D

S obzirom da se kudikamo bolje razumeš u berzu od 99% nas, mozes li povremeno da napišeš neke smernice za nas planktone :) da ne budemo baš hrana za džabe :)

Ponekad bacim post u temi kada kupujem i kada prodajem, ali to vise radi sebe. Jer kad udjem u moju istoriju postova, sve mi je na jednom mestu - kad sam kupovao, kad ulazio, izlazio i sl.

Jos uvek imam poruke onih trade-ova iz 2013 i 2014, pogotovo Black, Dark, Doge, Dark coina koji su jedno vreme bili aktuelni.

Problem je sto to ljudi zloupotrebe uglavnom, jer kad pogodis, strpaju lovu i ajmo dalje. Ali kad omasis (a naravno da se i to desava), pljuju te, ponizavaju, govore da si "strucnjak", prozivaju na svakom koraku, gledaju te kao crnu ovcu.

Ja kada vidim buy zid na ovoj ceni razmisljam obrnuto tako da mi je to signal za prodaju. Nadam se da ne gresim :)

Upravo tako se i radi. Konkretno u crypto valutama.

Taj sto ima 500+ BTC-a sigurno nece na takav nacin kupovati i postavljati ordere za kupovinu.

U tom trenutku dok ima zida si najsigurniji da razmislis kako bi dalje...posto kao na slici cena nece ispod 0.0026 i vidis da ima naloge sa vecim cenama pa tako da imas vreme da napravis strategiju kako ces izreagovati. Veruj mi buy zidovi su 100% preveniranje pada cene...ukoliko ih neko veci koji zeli da srusi cenu ne pojede :)

Trenutno su zidovi cista manipulacija. I obicno kada se jedu, jede ih ista grupa koja ih je i postavila. Pre sveg zbog nabijanja volumen-a i snizvaanja fee-a na polo, a onda naravno zbog hype-a i laznog nabijanja buy strane.

Screen Shot 2017-03-16 at 11.09.02.png

Jel ti mislis da je neko stvarno dosao i sa vise od pola miliona $ kupio tamo neki ethereum po vec napumpanoj ceni? :)

Pogledajte prilog 224862

Jel ti mislis da je neko stvarno dosao i sa vise od pola miliona $ kupio tamo neki ethereum po vec napumpanoj ceni? :)[/QUOTE]

Pa to sam vec pisao. On nije dosao sa 408 btc-a da kupi eth. Al i da nesto kupi ipam mu odgovara. To vajlda odgovara onih 7 naloga iznad zida koji su postavjleni, a kit je odradio svoje...da cena ide gore.
A sa ono sve ostalo sto si naveo..manipulacija, pada fee, itd slazem se.

A kod kriptovalutama nikad neznas kad je nesto prenapumpano. Ako do sutra ode cena na 0.04 onda dali su ovi 0.026 prenapumpani? ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno