Treba ti 1.4.1 editor za Elpidu
Kakvo je sada stanje sa isplativošću? Da li prebaciti 280x koja daje 270 MH na zecu na ETH gde daje oko 13 MH?
Evo u cemu je problem.Skinuo sam 1.41 sa ovog linka,sa tom verzijom nece uopste strapove da prikaze,ne pise nista.
Nije to ništaMalopre sam video jedan lik je kupio 1224 Eth-a
Ako dodje do 0.035 onda ide dalje do 50 dolara sigurno ali nesto sporo ide ka tome moje misljenje.
S obzirom da se kudikamo bolje razumeš u berzu od 99% nas, mozes li povremeno da napišeš neke smernice za nas planktoneda ne budemo baš hrana za džabe
![]()
Ja kada vidim buy zid na ovoj ceni razmisljam obrnuto tako da mi je to signal za prodaju. Nadam se da ne gresim![]()
U tom trenutku dok ima zida si najsigurniji da razmislis kako bi dalje...posto kao na slici cena nece ispod 0.0026 i vidis da ima naloge sa vecim cenama pa tako da imas vreme da napravis strategiju kako ces izreagovati. Veruj mi buy zidovi su 100% preveniranje pada cene...ukoliko ih neko veci koji zeli da srusi cenu ne pojede![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari