Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ja ga polako pratim sa stop/sell orderima pa cu da vidim na kraju da li je taktika dobra... a na Bittrexu sa manjom kolicinom jurim high i low cenu.

jurenje ka 50, ako ne padne na 35 :d

ti bi da odradis rebuy :) ne bi smeli toliko da ga spuste ako napadaju 50.

Ja ga polako pratim sa stop/sell orderima pa cu da vidim na kraju da li je taktika dobra... a na Bittrexu sa manjom kolicinom jurim high i low cenu.
Koji je minimum za deposit eth-a na bitrex-u?Dnevno nakopam,samo 0.15ETH a hteo bih odmah da prebacim i prodam.

Pa mislim da je pravo pitanje koliki je minimum da povuces sa poola na menjacnicu, odavno ne kopam, samo trgujem.

Sent from my RAZR using Tapatalk

@Eddi Povlacio bi sa coinotrona na menjacnicu na kojoj je najmanji deposit,jer za polo treba minimum 1eth a meni treba nedelju dana da ga iskopam.Tako da bi hteo da povlacim posle 2,3 dana da bi pre prodao,ovako gledam cenu i nerviram se. :)

Sada malo predaha i temeljenja cene.

Ja sam svoje sve istresao jos na 0.0285-0.029.

Sada prckam, najsladji obrt. :)

Screen Shot 2017-03-16 at 14.45.42.png

Jos cu da ga pratim. Moguce da uletim na ~0.03 sa vecom kolicinom pa istres tu na 0.033-0.034...

Ponekad bacim post u temi kada kupujem i kada prodajem, ali to vise radi sebe. Jer kad udjem u moju istoriju postova, sve mi je na jednom mestu - kad sam kupovao, kad ulazio, izlazio i sl.

Jos uvek imam poruke onih trade-ova iz 2013 i 2014, pogotovo Black, Dark, Doge, Dark coina koji su jedno vreme bili aktuelni.

Problem je sto to ljudi zloupotrebe uglavnom, jer kad pogodis, strpaju lovu i ajmo dalje. Ali kad omasis (a naravno da se i to desava), pljuju te, ponizavaju, govore da si "strucnjak", prozivaju na svakom koraku, gledaju te kao crnu ovcu.

...

Pa zato i kažem, slobodno ti pisi šta radiš, tj. šta planiraš. Pametni ljudi će izvući neku pouku/smernicu iz svega toga, a ovi drugi ionako nisu bitni :) Svako je krojač svojih finansija, i odgovara za svaki svoj klik na buy/sell.

eth objasnio,a tek ce da objasni...zao mi ovih sto su pljuvali,nije im sada lako sigurno. nije im kasno da se pridruze jos uvek ;)

Idemo na 100, mora da se pokaze ko je br. 2 u kripto svetu.:-devil-:

Polako prvo da vidimo 50 dolara :D evo muci se ceo dan i jedva je dosao i do 42 dolara.

Pre tacno 24h, cena je bila $30. Vi ste vec ocekivali $50?

Aj malo realnosti, i ovaj skok je bio brutalan i neocekivan. Za $50+ je potrebno malo i akumulacije, a to se upravo sad odvija na 0.032-0.033.

Ocekivao sam danas makar 44 ili 45 ali nista od toga za sada....

Da jedva ceo dan ne moze da prebaci 42 dolara xD....

Ja se kajem što nisam čuvao sve. Sutra ću se kajati što nisam prodao i ovo malo što je ostalo... [emoji4]

Ocekivao si $44, on dosao do $43.

A jeste shit coin, jedva cekam da ga se otarasim...

Necu vise ni da ga kopam.

Ja sam prodao sve malopre sta me briga ko ce da ga ceka da ode gore....

Sto neces da ga kopas kad donosi vise od 2 dolara dnevno trenutno ni jedan coin ne donosi toliko....

Pre tacno 24h, cena je bila $30. Vi ste vec ocekivali $50?

Aj malo realnosti, i ovaj skok je bio brutalan i neocekivan. Za $50+ je potrebno malo i akumulacije, a to se upravo sad odvija na 0.032-0.033.

Po meni toliki skok (24h/51%) se desio delom i zbog dešavanja oko BU... sada stoji i deluje mi k'o napeta puška da se % malo smanje pa da nastavi let (noćas verovatno)...mada bi mi odgovarala mala crvena vertikala na 0.03 :D

Ok nisam ukapirao jer nije stavio nikakav smajli pomislih da je covek ozbiljan.

I meni deluje ko napeta puska ni tamo ni ovamo u sto mi ne rece pre da ce biti rast nocas da ne prodajem :p

svi gledaju eth, pa niko ne vidi etc :p

Ne brinite se, prirodno je da se malo muci oko 40-50$, ali ide gore bez brige...jos neko vreme...samo da bitkoin ne zakaze, onda ode sve u...

Ja kupio fino ETC-a danas na oko 1.6$, ali iskreno ocekivao sam veci rast...Mislio sam da ce ETH da divlja, ali i da sve sto ima ethereum u sebi mora da raste :) a da je lakse da nesto poraste sa 1.6$ na 4$ nego sa 30$ na 80$ :)
Kupio sam i malo ETH-a na 35$, ne prodajem ni na 50$

Vrh Dno