Sve je ovo prenapumpano iliti veliki balon![]()
Koji je minimum za deposit eth-a na bitrex-u?Dnevno nakopam,samo 0.15ETH a hteo bih odmah da prebacim i prodam.Ja ga polako pratim sa stop/sell orderima pa cu da vidim na kraju da li je taktika dobra... a na Bittrexu sa manjom kolicinom jurim high i low cenu.
Rebuy cu ja svakakoti bi da odradis rebuyne bi smeli toliko da ga spuste ako napadaju 50.
Ponekad bacim post u temi kada kupujem i kada prodajem, ali to vise radi sebe. Jer kad udjem u moju istoriju postova, sve mi je na jednom mestu - kad sam kupovao, kad ulazio, izlazio i sl.
Jos uvek imam poruke onih trade-ova iz 2013 i 2014, pogotovo Black, Dark, Doge, Dark coina koji su jedno vreme bili aktuelni.
Problem je sto to ljudi zloupotrebe uglavnom, jer kad pogodis, strpaju lovu i ajmo dalje. Ali kad omasis (a naravno da se i to desava), pljuju te, ponizavaju, govore da si "strucnjak", prozivaju na svakom koraku, gledaju te kao crnu ovcu.
...
eth objasnio,a tek ce da objasni...zao mi ovih sto su pljuvali,nije im sada lako sigurno. nije im kasno da se pridruze jos uvek![]()
Pre tacno 24h, cena je bila $30. Vi ste vec ocekivali $50?
Aj malo realnosti, i ovaj skok je bio brutalan i neocekivan. Za $50+ je potrebno malo i akumulacije, a to se upravo sad odvija na 0.032-0.033.
svi gledaju eth, pa niko ne vidi etc![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari