Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Izgleda Dwarf puk'o skroz, ni XMR share ne očitava....

Radi dwarf bez problema a sabani koji gledaju svakih sat vremena da li kopa bolje da rade nesto drugo...Jer ako se niste obogatili za vise meseci necete se osiromasiti ni za dan-dva.

Poslednja izmena:
Imam 2 riga sa po 5 kartica Sapphire 480 8Gb, sve lepo radilo do skoro, i onda iskrsne problem, miner kad treba da startuje tu zaglavi, tj samo ocita kartice i stoji. Kopam ETH + SIA. Sta moze bit uzrok tog problema

1. Drajveri su 16.9.2
2. Miner Clay 7.4 (probao i sa 7.3)

Screenshot_3.png

Poslednja izmena:
Velika šansa i da je ekstender na nekoj od kartica, imao sam skoro istu stvar, iscurela je ona mast sa thermal pada i zaprljala konektore. Morao da ribam karticu i promenim ekstender. Sa -di 012... Startuj prvo jednu pa dve tri itd kartice dok ne vidiš koja te zeza, onda proveri/promeni ekstender na njoj pa vidi ima li napretka.

Mnogi ovde iako ne razumeju sarkazam etikete lepe kad god stignu...hvala.

sorry za xmr, to saban nije procitao, al eth je radio miner sve vreme pa prema tome i pool. Glupo je sto svaki put kad ne radi sajt neko vice da ne radi pool, a pri tome shareovi idu normalno. Posto se ovo desava relativno cesto ne razumem uzbudjivanje svaki put. Ako vam se ne svidja pool predjite na drugi i kraj. To je barem lako zar ne?

Poslednja izmena:
Nije ni eth radio kako treba puno rejecteda, sto inace nije napravio zadnji mjesec dana napravio je juce tako da ljudi su u pravu, nije radio eth dwarfpool kako treba, XMR pool je bio ocajan.
Ostavljam mogucnost da je AS ili US radio kako treba ja sam bio na eu.

Nije ni eth radio kako treba puno rejecteda, sto inace nije napravio zadnji mjesec dana napravio je juce tako da ljudi su u pravu, nije radio eth dwarfpool kako treba, XMR pool je bio ocajan.
Ostavljam mogucnost da je AS ili US radio kako treba ja sam bio na eu.

Moguce, meni je ostao na au od poslednje promene kao primarni pa se nista nije osetilo.

Velika šansa i da je ekstender na nekoj od kartica, imao sam skoro istu stvar, iscurela je ona mast sa thermal pada i zaprljala konektore. Morao da ribam karticu i promenim ekstender. Sa -di 012... Startuj prvo jednu pa dve tri itd kartice dok ne vidiš koja te zeza, onda proveri/promeni ekstender na njoj pa vidi ima li napretka.

I kod mene na sve 4 nitro 470 grafe isto curenje se javlja, i to se najbolje vidi na letvici na kojoj leže grafe na zadnjoj strani, na sreću, još uvek sve radi

termali cure ispod bekplejta nece joj nista biti samo eto moze zaprljat extender, procurice sve kad dodje ljeto.

?
96d654eec256796fe6eb6e85e16b9082.jpg

Dwarf opet migrira ili je migrenu dobio? [emoji14]

Ode ja kod brace rusa :)
Francuzima smrz'o server

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Poslednja izmena:
probaj australiju, ja sam imao isto takve probleme i bacao mi je dosta rejeckted share-ova, a od kad sam se prebacio na australiju sve je ok vec nekoliko dana.

@master.yoda trebas podesiti epools

kad podesis to iako pukne recimo eu on ce preci na us ili ru ti neces ni primjetiti rigovi ce normalno kopat ide zarada sve normalno, kad proradi primarni u tvom slucaju eu miner ce se vratiti na njega kao da se nije nista ni desilo.

To su stvari koje claymore miner cine odlicnim imas dosta opcija koje kad podesis mozes prakticno da zaboravis na rigove.

@master.yoda trebas podesiti epools

kad podesis to iako pukne recimo eu on ce preci na us ili ru ti neces ni primjetiti rigovi ce normalno kopat ide zarada sve normalno, kad proradi primarni u tvom slucaju eu miner ce se vratiti na njega kao da se nije nista ni desilo.

To su stvari koje claymore miner cine odlicnim imas dosta opcija koje kad podesis mozes prakticno da zaboravis na rigove.
Moze li jedan bat-ic? :) da vidim kako izgleda to podesavanje? Sta treba uneti ?

Samo se u epool obriše # i stavi wallet i ime riga, ništa drugo? Nisam znao to...

Rudario bi on meni celu noć u prazno da mi nisi poslao poruku... [emoji23]

Joco jel mozes na pp da mi posaljes sta i gde treba da zamenim.. pls :) ?
Ja nemam nigde "#" u kodu kod epoola...

Nađi fajl epools u claymore folderu i tu unesi. Možeš i više različitih poolova, npr dwarfpool, ethermine itd...

Može li mi neko pomoći da ispravno podesim Claymore's 7.4 ETH miner za Coinmine???
Ja namestio ovako Start.bat
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.coinmine.pl:4000 -ewal neogeo.neogeo2 -epsw passw_sa_coinmine -mode 1 -r 0
ali nemere. Kopao 20tak minuta ali mi Pool uopšte ne vidi workera...
Na pool Dashboardu sam uneo wallet adresu sa Poloniexa...
Može li pomoć?
Ili da pičim preko Dwarafa na US, US2 ili RU ???
tnx

Poslednja izmena:
Na dwarfu radi sad i eu server. Mada, celu noc sam isao preko RU i radio je isto kao i EU pre pucanja. Tako da, neces promasiti koji god od ta dwarfa izaberes. Oba su dobra

Meni su malo čas izbacila oba riga jer nisu mogli na EU !!!
Kako da namestim epool.txt da tu ubacim US, US2 i RU server adrese da on automtski prebaca na njih kada EU ne radi ???

Ne razumem, zašto se svi patite sa tim poolovima koji malo malo pa ne rade, kad postoje oni koji stabilno rade nedeljama (ethermine, coinotron itd) ? Je l' u pitanju razlika u proviziji od 0,5% ili nešto drugo ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma joook bre. Nego, prva ljubav zaborva nema, *** :d

evo meni sad na ethermine na pola masina se gubi i vraca "reported hashrate", ali "current hashrate" je OK i sve uredno kopa. Ne kapiram do cega je.... odoh traziti.

Meni su prekjuce izbacili svi serveri sa Dwarfa, a vezano za ETH, i predjoh na Coinotron. Za sada radi ko' doxa.

Послато са Меизу У20 преко Тапатока

У моме крају се каже "из твојих уста, у Божје уши"... :D

Послато са Меизу У20 преко Тапатока

Vrh Dno