Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Na 1100 mi manje trosi karta i manje se greje, ne znaci mi nista sto je malo veci hash.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Pa nije samo ETH...pošto se stabilizovala cena BTC oko $790 i očekuje se veći rast povlače se pare iz alt novčića i smanuje potražnja što dovodi do pada...

Ovo je pravi trenutak za rasprodaju hardvera. Kartice su još na cijeni, a za koji dan ima da bude "black friday".

Dok vi ustelujete strapove i biose za eth on ode u POS

Ima nas zainteresovanih.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ma, ove moje sve felerične, ne trpe undervolt, slabo im hlađenje, spora memorija,... Nije fino da takvo nešto sada prodajem društvu sa foruma :)

Zna li neko zasto mi jedna karta baca konstantno 7,8 mh/s too je pocelo danas da mi se desava, jel joj fali napona ili sta..?

Klokove proveri u gpuz, pa na njoj smanji klokove pa povecas

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Pa na njoj je monitor :) restartovao majner i sad normalno baca

Ljudi jedno brzo pitanje da li na asus rx470 4gb strix moze da se moduje bios kao kod msi,powercolor i ostalih...?

ovo ce imati jedan veci skok u nekom trenutku jer za oko 4 meseca ide smanjenje reward-a sa 5 ETH na 4 ETH po bloku, tako da ce se verovatno i sama ponuda smanjiti jer ce dosta njih cekati da vidi sta ce biti.

Block 3700000 - Block reward reduced to 4 ETH / block
Block 5000000 - Block reward reduced to 3 ETH / block
Block 7000000 - Block reward reduced to 2 ETH / block (minimum block reward until proof-of-stake)

a ima i ova verzija:

Block 3700000 - Block reward reduced to 4 ETH / block
Block 3900000 - Block reward reduced to 3 ETH / block
Block 4100000 - Block reward reduced to 2 ETH / block
Block 4150000 - Block reward reduced to 1.5 ETH / block (minimum block reward until proof-of-stake)

sta ce ispasti na kraju to cemo da vidimo tek

To je za očekivati svaki put kada cijena krene na gore. Sada se valja preći na kopanje nečeg crvenog sa manjim diff. Danas je to izgleda samo ETC

Vrh Dno