Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ljudi samo da pitam da li jos neko ima slican problem.Pojavljuje mi se -OPEN CL ERROR, CAN NOT CREATE DAG ON GPU
Inace imam claymore 4.5 miner i 15.12 driver. Strix r9 380 (sve kartice iste u rigu)Screenshot_1.png

Da promeni driver tj idi na noviji serija 16

ja na R9 380 rigovima imam 16.11.4 drivere a ako su ti modovani biosi na kartama onda spusti malo memoriju, Dag raste i hoce tako da zeza na pocetku dok ne kreira dag.

Znaci za pocetak ako je overklokovana memorija probaj spustiti pa vidi hoce li kreirati dag, ako ne pomogne instaliraj novije drivere.

E bas si GOLDI;). Hvala. Odoh sad da potrazim te drivere. Odavno se nisam zezao sa ovom problematikom pa i ono malo sto sam naucio vec sam zaboravio

E, samo jos jednu stvar. Znam da je ono moralo da se svi fajlovi od drivera ubace u majner.A ovi na AMD stranici vidim imaju samo exe varijantu. Jel je i dalje nuzno to ubacivanje u majner ili samo da exiram & da uzivam:)

Ma odradi klasicnu instalaciju drivere 10min posla i ako bude radilo uzivaj ;) Taj problem mi je izbacalo kad mi je bio los extender na jednoj karti, kad sam ga zamjenio proradilo, inace ta karta gdje je los extender bio cim malo kloknem memoriju od defaulta pucala bi ja mislio los primjerak medjutim zamjenom extendera na eth-u je gurala do 1625mhz u pitanju je 380 Nitro.

Ako ne proradi proveri da li si ukucao sve setx komande i da li si mu fiksirao swap na 16 GB

Ima li ko modovan bios za RX 470 4GB sa Elpida memorijom? Kad ga otvorim u Polaris Bios Editor-u, nemam uopšte timinge kao za Hynix (1.500,1.625...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Win 10 i zavrsio je pricu ako nece da radi. Tako sam ja resavao problem na 280x gde nista nije pomagalo...

Majstore proradilo ! Jedino me k_ra jedna kartica.Majnuje samo oko 2.168 Mh/s. Sta mislis, riknula ili je nesto do drivera???Screenshot_2.png

Zameni extender na toj karti.

Hvala sefe. Drugar kod kojeg su nam zajednicki rigovi se sapleo pre neki dan na kablove i moguce da je nesto poremetio oko extendera. Ja samo sa daljine kontrolisem, tako da od tada nisam imao priliku da vidim kako je to ponovo spojeno. U svakom slucaju cu ga zameniti.Hvala jos jednom za savet:wave:

Hvala svima, poslao mi je korisnik sa foruma već modovan bios.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni isplacuje sve redovno

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Pa lepo piše:
"Due to technical maintenance the website will be offline for a short period of time. All your shares are calculated, all pool servers work. The main server will be migrated. Payments will be started as soon as possible."

baca rejected na dwarf-u, radi ali na guzove sad ce nas zakinut jedno 30% :d rekalkulacija naredna 24h

Meni svaki 4 share -reject. Bas htedoh da pitam da li jos neko ima slicnu situaciju-ali Goldi preduhitri pre nego sto pomislis :)

Vrh Dno