goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
Moze pomoc oko genoil-a. Sta treba podesiti u bat fajlu sa 3 grafike 380?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
na kraju bat.fajla dodaj -t 3
Moze pomoc oko genoil-a. Sta treba podesiti u bat fajlu sa 3 grafike 380?
druze kopam eth od tvog pocetka
znam sve to sigurno,al objasni mi od 0 kako se upisuje i gde i zastoo tom je pitanje
imao sam i ja nekad novcanike i skidao chain svaki put kad nisam mogao da kopam sa adresom menjacnicenob
fake acc
![]()
E drug moze ceo red?
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -F http://127.0.0.1:8332/spaceasus.1:1 -G --cl-global-work 16384 --cl-local-work 128 -t 3
Ovo je istina. Vecina ljudi sa kojima sam komunicirao je cekala homestead pump da se istovari. Ja sam cak kupio negde 25 januara i istovario se pred homestead.Mnogi su sacuvali od 0.003 pa prodali na 0.03...da nisu verovatno bi pricali istu pricu...
Ovo je istina. Vecina ljudi sa kojima sam komunicirao je cekala homestead pump da se istovari. Ja sam cak kupio negde 25 januara i istovario se pred homestead.
zato sto je on pijani rus koji lici na koalu.![]()
Zainteresovali ste me sa pričom, ali ne u smislu da mi ovo bude osnovni izvor prihoda i zgrćem milione, nego da zaradim 50-100$ mesečno i otplatim internet i struju, eventualno da se uštedi za neku nadogradnju. Pročitao sam sa ove teme koliko sam mogao (ipak je 400+ strana, ne mogu detaljno) i čini mi se da je r9 380 sa 4GB dobra za kopanje, a zamislio sam da radi noću, kada se računar ne koristi. Zanima da li je to ostvarivo u praksi, da li da kopam sam ili da se priključim pool-u i (nisam uspeo da shvatim) kako da unovčim to što "iskopam"?
OK, ali kako, nemam nikakva iskustva sa tim, do sada sam samo trošio pare...Unovcices veoma lako.
OKNe kopas sam vec kopas na pool(dwarf,coinotron,itd)
Tu sam možda bio nejasan - ja bih koristio postojeći desktop, za sada ne bih kupovao ništa namenski. Meni je OK da zaradim i 50$, pa i manje, samo da bude u plusu.Kartica treba da kopa 24/7...da kopa samo noci nema bas neke racunice![]()
Da, to sam shvatio, ali hvala na potrvdi.r9380 je dobra za kopanje![]()
čitam...Citaj i dalje,ne kukaj![]()
Jeste sve je prevara, piramidalna sema, scam, sve je to isto i bitcoin i ethereum, ljudi ce ostati u kamenom dobu jos milion godina....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari