Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Drugari, hteo bi ovog Clymora 4.1 da isprobam. Sam ETH majnuje ok ali kad probam dualmining negde zapinje.Verovatno sam negde zabrljo BAT

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x.........................a2 -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal alijarudar-dpsw x

ovde ti je greska, odvoj -

E jesam konjtron:smash:
Odoh da probam.Hvala

P.s. Dodao i -epsw x Jedino mi sad pokazuje -autorisation supernova failed. Tako da mi decred opet ne kopa .Pospan sam vec pa brljam

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x.........................a2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal alijarudar -dpsw x

Poslednja izmena:
pa odvoj - tj ovo alijarudar-dpsw x prebaci u ovo alijarudar -dpsw x i mora da ti je drugaciji username tj mozda ti je alija.rudar obicno ide username.imerudara zavisi kako si podesio workera. ili kopaj dcr na yiimp i nema sta da gresis, ja kopam tamo i ok je

Poslednja izmena:
Tako mi i stoji jedino nesto rejectuje DCR
Dcr share rejected.png

EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal 0x92a363f33f586986fde81c46492a5e467d4c19a2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:2252 -dwal alijarudar -dpsw x

A mozda je ovde kvaka. Mozda treba u vorker name - alijarudar.alijarudar ?????

supernova.png

P.S.
joj Alija bem ti zito. Morao sam -alijarudar.alijarudar

p.p.s

Hvala drugar jos jednom . Proradilo

Poslednja izmena:
@MARKOZ xD Ja sam ta buda*la ili pametnica koja cuva... Imam neki cudan instinkt koji me tera da ga ispostujem, a moj me "insekt" nikada ne vara :) Sem u slucaju ako izvucemo grafikon mog uspesnog poslovanja u mom zivotu do sada, gde cu ispasti najverovatnije buda*la! Hehehehe :p
Mesecno prodam samo struju da pokrijem xD Ali posto mi je tek prvi mesec, videcemo :smash:

Poslednja izmena:
ako ti je tek prvi mesec onda se ne racunas :D eth je bio mnoooogo jeftiniji nego sad :)

@MARKOZ pa da, bio je mnogo jeftiniji... tako da je sada jos veca ludost ovo raditi :p

pa da si ga kopao na 0,002, a on skoci na 0.03 pa krene opet da pada ka 0.01 pitao bih te da li ne bi prodao nista ;) ovako kad je vec velika cena i kad svi ocekuju da skoci posle polovljenja btc-a i nije neka ludost :p

Nakon polovljenja BTC ETH ode u bunar.

bajo moj ima btc da ode u bunar posle polovljenja :(
ETH ima zacrtan nivo od 9/12 dolara ovo (14+) je premija sad na koju navlace turbo

Uzivaj u 90% premine coin-u dok raste a posle placi i krivi rudare za svoj minus :)
bilo je do sad hypa za svaki drugi shitcoin, sad je hype oko ICO-a, ako neko veruje da ovakve "prevare" od crypto-a mogu da zamene BTC taj i treba da izgubi gace

Poslednja izmena:
Ova Eth tema ko kvantas pijaca postala. Od kukanja do baba vangli. A moderatori bi mogli da postave sticky I da se promeni post jedan u temi da se objasni kako moze da se pocne da se kopa.Svaki drugi post je opet kako da pokrenem miner.
Eth je 15$ bio pre skoro 4 meseca ne vidim da je skocio vec se oporavlja. Btc ce skociti neminovno je na kolko videcemo ne zna se. Sto se tice etha diff I cena ne vuku jedno drugo. Grafikoni su za bacanje. A dal ce skociti eth hoce kad ne zna se.

Uzivaj u 90% premine coin-u dok raste a posle placi i krivi rudare za svoj minus :)
bilo je do sad hypa za svaki drugi shitcoin, sad je hype oko ICO-a, ako neko veruje da ovakve "prevare" od crypto-a mogu da zamene BTC taj i treba da izgubi gace

Oko cega je sad hype,ako mozes da pojasnis malo detaljnije?

Pa hype ko hype je iz nicega, jednostavno cena je skocila za 1000% navukli se pilicari i sad sire ******stine

Hajde ljudi. Pa neko ko je istovario brdo ETH-a po 3x manjoj cijeni normalno je da sada pljuje po istom ;)

Šalu i *****@nciju na stranu, ali ovo jako lijepo ide i podržavam sve hejtere po ETH-u i madam se da će do aprila 2017 kritikovati, a da cijena bude ova ili veća :)

Izgleda da dwarf.eu puca po savovima stalno me salta na dwarf.hk

Pa da znam ne bi' pitao :d...ma nešto sam "načuo" da je swarm neki osnovni servis/baza za ethereum web3, nešto kao decentralizovan peer-to-peer samoodrživa mreža koja se ne može hakovati, oboriti, cenzurisati itd..."ne kontam ti ja to, samo pitam" :p

Poslednja izmena:
Jos magle :d

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

najaca magla od pocetka je blockchain koji 99,9% nerazume kako radi,sve kao to ti je to al niko do kraja nije objasnio nigde :D
nacin kako to sve radi,i zasto je to dobro,narod da neispadne glup kao razume sve :)

Mozda za vas newbie, laiku je blockchain jako lako objasniti, jednostavno leger sistem koji u sebi belezi sve transakcije koje su na svakom racunaru gde je wallet, crypcija i matematika iza iste je mozda dosta komplikovanija ali je cista i masa ljudi koji se time bave su itekako upuceni

Dok takozvani POS ethereum i mreza koja je oko njega zamisljenja ne postoji jer treba da izadje kao 2017 a ova POW faza je eto da se navuku mineri, nista vise, dok mreza ethereum-a radi sada sa 0.00001% kapaciteta i parkticno je neupotrebljiva danas, dok takodje jos niko nije dao odgovor kome ce proklet smart contract osim banaka i poreskog sistema, drzava, itd......

swarm znam sta je kod torrenta to su klijenti koji su medjusobno vezani isto 99% vazi i za ethereum, ali tu nije problem kako isti funkcionise vec da je iza 100% ICO-a stoji Vitalik sa 72M premine-a, toliko o decentralizaciji u koju veruju samo blesava deca, to je kao kad bi Satoshi posedovao 90% bitcoin-a! mislim ko je ovde lud, Vitalik sigurno nije vec mi rudari i ovi sto hypuju

Takodje blockchain-om i BTC su hakeri, crackeri i ostali lopovi odavno ovladali, pogotovo sa expanzijom ovih crypto virusa cela cracker scena je detaljno upoznata sa istim, da ima nekih rupa oni bi prvi uocili, dok kao sto sam rekao Ethereum mreza kakva treba da bude jos ne postoji tako da je za sada jedan velik naduvan balon koju niko jos nije video osim u glavi onog rusa koji mesecima ne programira vec sa bavi marketingom o podmazivanje berzi i uslisavanjem zelja banaka itd...

Poslednja izmena:
druze kopam eth od tvog pocetka :)
znam sve to sigurno,al objasni mi od 0 kako se upisuje i gde i zasto :) o tom je pitanje
imao sam i ja nekad novcanike i skidao chain svaki put kad nisam mogao da kopam sa adresom menjacnice :) nob :) fake acc :)

Nazad
Vrh Dno