Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
tako smo i mi mislili jos od jula meseca pa vidi gde smo sad
sve karte su ti najbolji primerci ako ih nisi selektirao odlicno si prosao, ispod ovog 0.960V tesko da moze da se ide odlicno je sto ti radi tako u svim rezimima stabilno, zanima me da li si uspeo trixx da podesis da on ove vrednosti zada prilikom podizanja windowsa ili mora rucno svaka karta posebno? Vidim da je drajver 15.12 a koja je verzija windowsa?
ono kad nadjes pool koji radi, isplati cim postignes zadati iznos i ne kaslje:
Pogledajte prilog 197472
bez obzira sto se slazem sa tobom ,postavljam sebi logicno pitanje: zasto bih napravio valutu sa 90% premine i da dozvolim da ode u bunar a nisam prodao ni petinu. cena eth_a uopste ne zavisi od minera , mineri su tu samo kao pokrice ...
moguce je da gresim , al ako pogresim u proceni imacu mali gubitak , mnogo manji od developera![]()
Rekao sam šta mislim o "platformi" (to još niko ni ne kapira šta je zapravo i čemu konkretno služi).
Od kud ti ideja da su oni ikad planirali SVE da prodaju? Šta je njih tih 90% premine uopšte koštalo? Ljudi su već uzeli brdo para ni iz čega i svaka im čast. Dalje će krckati i prodavati malo po malo uz povremeni twit podgrejavajući raju, kao što je Kajzer svojevremeno radio. Rekao sam šta mislim o "platformi" (to još niko ni ne kapira šta je zapravo i čemu konkretno služi) i "upotrebnoj vrednosti". Pošto imaju vrhunski marketing, verovatno će još tu i tamo biti po koji manji skokić, ali sumnjam da će ikad više preći 0,035, čak i ako se odreknu dela stečene zarade i počnu da troše btc na ponovno pumpanje cene. Tako je i Cointelect pravio konferencije i učestvovao na crypto simpozijumima i to što udaraju u talambase i najavljuju crypto revoluciju je čist marketing. Ovo će da traje dok ima vernika, a na njima je da procene kad su isti počeli da prelaze u jeretike. To se možda već desilo i počela je faza "izvlačenja". Kamo sreće da nije tako, ali hajde baš da vidimo.
Koliko radi miner a da nije bacio share?Taman sam malo naucio ovo oko pravljenja BAT fajlova i danas sam otvorio i na coitronu nalog ali sipak.Kupio neki polovni monitor a on ne radi.Probao da instaliram neke kao fol update drivere kad izgleda da mi vise ni jedan pool ne prepoznaje 2 karte.Pokusao sam da sve vratim na pocetno stanje ali negde je zapelo.UPOMOOOC!!!!
Pogledajte prilog 197497
Napravi novi miner na pool-u izmeni bar pa probaj ponovo.To sam vec probao ali ne pomaze.Probao sam i u cointronu isto ne radi.Ovako vec radi satima
Sa 25.5T na 27.5T u roku od par sati :sceptic:Krenuli prvi ASICi i odmah krece loodilo![]()
Koji ti je ovo Poljak? Sajov, vlasnik Coinotrona?Evo ga bat za poljaka
ethminer -F http://eth.coinmine.pl:3000/hogarstrasni.1/50 -G
Juce pravio oko 37mh
Ma dobro sam stavio.To je za coinmain.pl. Imam i na coinotronu.Njega sam danas otvorio.Medjutim na oba poola je ista prica.Evo za coinotron
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
ethminer -G -F http://coinotron.com:3342/hogarstrasni.hogar:moja lozinnka/
meni su 7950 prodisale na eth sa 16.3 driverom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari