Hrate po kartici ne pada zbog diffa a kolicina dobijenih novcica pada jer je diff veci...
Ok, reko možda neko u međuvremenu napiše nešto pa da se zna kome pišem
A adresu 127.0.0.1 sam koristio i na Coinotronu a koristim je i na Dwarfu pa šljaka bez problema pa reko što komlikovati...
Inače uzeo sam četri gtx 950ke, nisu baš neki hash monster, daju tik malčice iznad 10 uz to da ceo rig vuče iz zida 395W. Nisam ništa podešavao klokove sve je još fabrički. Cena im je 155 evara.
da, ali dosta rudara je uzimalo sad ove karte (vecina pojacava rudnike ali ima i nas pocetnika), ja sam stavio moje na 950cpu -100mv mem po defu i koristim AB ne twik,vent po.........................
Sta ti je ovaj AB?????
AB -> AfterBurner => MSI afteburner
![]()
Ima Asus karte, neka proba sa njihovim softverom ili sa trixx. Ja sam sa trixx spustio MSI 380 na -130mV uz def clock i radi tako već oko dve nedelje stabilno, probao sam i niže, ali puca posle nekog vremena. Ušteda je nešto preko 30W po karti u odnosu na def, i oko 7W po karti u odnosu na -100mV.
ovo je dosta neodredjeno npr. jedna msi pokazuje 0.974V a druga 1.040V na -100mV. Mozes li tacno napisati sta ti ocitava AB za voltazu karti na -130mV. I kako uspevas da izbegnes zakucavanje drajvera kad spusti na ispod 0.8V u 2d rezimu prilikom pravljenja novog daga ako nestane net i slicno?
Cini mi se da sam ja bio upravu ovo moze samo padat sad je na 0.023 ocekivat je do 0.022, probije li 0.022 mislim da sve prognoze padaju u vodu i da bi mogli vidjeti eth u bunaru :d, a i vrjeme je vise da shitina propadne :d
Pogledajte prilog 197466 DAG prolazi, net je stabilan(kada izvučem LAN kabl, pa vratim, nastavi najnormalnije), a evo bio sam i prekinuo kopanje na par sekundi pa ponovo pokrenuo, čisto da se vidi prelaz iz 2d moda.
Bogami i ja mislim da si upravu. Trenutno ćemo videti ozbiljan pad ETH iz više razloga.Cini mi se da sam ja bio upravu ovo moze samo padat sad je na 0.023 ocekivat je do 0.022, probije li 0.022 mislim da sve prognoze padaju u vodu i da bi mogli vidjeti eth u bunaru :d, a i vrjeme je vise da shitina propadne :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari