Pa slusaj ovako to su govorili ne samo ljudi odavde, nego i vecina minera na ceni od 200k satoshija pa su se redovno istovarali i govorili kako ovaj coin nema buducnost. Sada kada je skocila cena svi govore o nekom velikom istovaru, zasto?! Ako ja imam vecinski paket akcija neke firme, zasto bi to prodavao ako znam da imam strategiju i da postoji potencijal za odlicnu buducnost razvoja te firme. Upotrebna vrednost itekako ovde znaci, ne znam koliko si upucen u sav aranzman koji se ovde nudi ali ako zagrebes ispod povrsine, verovatno jesi, mozes naci mnoge varijante na kojima ljudi vec uveliko rade, da ne kazem i velike firme. To je dovoljna upotrebna vrednost, mislim da previse banalno gledas na kripto svet, a ima i logike da tako gledas jer je vecina novcica samo skocila i pala. Nazalost ako gledas opet dugovorno dosta njih ce i uspeti jer imaju zaista odlicne percepcije rada, cak mislim da ih je vecina i potcenjeno. Uzmi u obzir mogucnost da ce to neko prepoznati (investitor) i iskoristiti da stekne bogatstvo sa koristenjem ove tehnologije.