Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
imas u zadnjoj verzili 1.06 opciju da ukljucis koju kartu zelis
Kako najlakse da odvojim karte, jednu da ostavim da kopa a sa drugom bi igrao igrice?![]()
Jel primetio neko razliku izmedju minera ethminer-0.9.41-new2 (koji inace koristim) i ove nove verzije ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 za koju ovi sa konja tvrde da daje 10-20% vise share-ova? :trust:
Ja nisam updatovao miner ko zna od kad 0.9.41 jos koristim, desi se da ponekad napravi los DAG ili sta vec pa ne baca sherove ili da se ugasi... jel se pojavio koji proveren/stabilan za AMD?
trebalo bi 1eth
najverovatnije izmedju 0.7-0.8 eth (3 x270 = 40mhs).. u svakom slucaju ako si strpljiv javi posle 24 sata
najverovatnije izmedju 0.7-0.8 eth (3 x270 = 40mhs).. u svakom slucaju ako si strpljiv javi posle 24 sata
Zavisi koja je sica jer postoje limiti za poloniex, manje od 1eth ne dodaje odmah u balance nego ceka dok skupis vise od 1
gde 40mh daje 0,7-0,8eth? ja bih pre rekao 0,6-0,65eth
Ok a kako da povezem cointron i poloniex?
pa u pravu si sto je vazilo do juce danas nije .. a da bi za danas tacno znao , moras da cekas do sutra... nikakve drugih nacina za racunanje nema eth je to
znaci to sto sam naveo 0.7 -0.8 je vazilo do juce ili prekjuce , mozda![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari