Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
imas u zadnjoj verzili 1.06 opciju da ukljucis koju kartu zelis

Nešto od ova dva nisam testirao ali sam zapisao komande :)

--opencl-device 0
Odabir grafe koju hoces tipa 0,1,2 da radi
a mozda je i ovo komanda
--gpu-platform 1,2,3

Jel primetio neko razliku izmedju minera ethminer-0.9.41-new2 (koji inace koristim) i ove nove verzije ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 za koju ovi sa konja tvrde da daje 10-20% vise share-ova? :trust:

Meni ova 106 samo cesce puca...

Jel primetio neko razliku izmedju minera ethminer-0.9.41-new2 (koji inace koristim) i ove nove verzije ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 za koju ovi sa konja tvrde da daje 10-20% vise share-ova? :trust:

Nema razlike između ta dva minera kada je reč o OpenCL primeni, odnosno AMD kartama.

Potencijalno ima razlike ako se koristi stratum jer ga ethminer-0.9.41-genoil-1.0.6 podržava.

Ono što taj miner čini drugačijim je CUDA code path koji jeste izmenjen od strane autora (genoil).

Već sam pomenuo ali ima smisla potsetiti da ovaj miner omogućuje OpenCL devices picking, odnosno izbor grafičkih kartica koje želite da uposlite.

Sa starim minerom je bilo moguće izabrati jednu (bilo koju od raspoloživih) ali nije se moglo izabrati više odnosno načiniti lista.

Nova opcija glasi --opencl-devices 0 1 n

Prethodna je bila --opencl-device n

Poslednja izmena:
@Bojan.zex dodaj jos malo napona .

To znaci i veca potrosnja onda ostajem na new2

Ja nisam updatovao miner ko zna od kad 0.9.41 jos koristim, desi se da ponekad napravi los DAG ili sta vec pa ne baca sherove ili da se ugasi... jel se pojavio koji proveren/stabilan za AMD?

Ma ja sam sve živo isprobao. New2 na Win 8.1 i 15.7.1 drajverima najstabilnija kombinacija do sad.
Probao sam i kombinovao sve drajvere, sve Windowse i sve moguće i nemoguće minere. To je to.

Poslednja izmena:
Ja nisam updatovao miner ko zna od kad 0.9.41 jos koristim, desi se da ponekad napravi los DAG ili sta vec pa ne baca sherove ili da se ugasi... jel se pojavio koji proveren/stabilan za AMD?

Slobodno stavi poslednji 1.0.6 kod mene evo već 10-tak dana sve OK...

Kolege, da li bi mogao neko da okači link za onaj novi proxy za dwarf, oči mi ispadoše tražeći po sajtu, nikako da ga "ušpijam"... Verovatno stoji negde na izvolite, ali ga ja nešto ne vidim.

jeste super je kakav nas tek ceka...cek da se ukljuci indonezija jos :)

cek pocetkom aprila kad se popale ovi silni iznajmljeni mineri :D ...ili su se mozda vec popalili, sve u svemu i ja sam to prokomentarisao od nedelje galopom krenuo

Uskoro će biti eth ko btc kopas jedan mesečno :) ali bar cena da prati nego mrtvo??

najverovatnije izmedju 0.7-0.8 eth (3 x270 = 40mhs).. u svakom slucaju ako si strpljiv javi posle 24 sata

Stoji mi na cointron-u da imam confirmed rewards (neka sica). Kako to da podignem? Registrovao sam se na poloniex.com ali nisam primetio da negde ima da se napravi wallet?

Zavisi koja je sica jer postoje limiti za poloniex, manje od 1eth ne dodaje odmah u balance nego ceka dok skupis vise od 1

gde 40mh daje 0,7-0,8eth? ja bih pre rekao 0,6-0,65eth

pa u pravu si sto je vazilo do juce danas nije .. a da bi za danas tacno znao , moras da cekas do sutra... nikakve drugih nacina za racunanje nema eth je to

znaci to sto sam naveo 0.7 -0.8 je vazilo do juce ili prekjuce , mozda :)

pa u pravu si sto je vazilo do juce danas nije .. a da bi za danas tacno znao , moras da cekas do sutra... nikakve drugih nacina za racunanje nema eth je to

znaci to sto sam naveo 0.7 -0.8 je vazilo do juce ili prekjuce , mozda :)

hehe :D u principu milion i jedan put diskutovano da se zarada tesko moze izracunati...jer zavisi od isto toliko faktora...ja sam za 100mhs do nedelje dobijao 2,2-2,4eth/dan...od nedelje se smanjuje i do sad sam na 1,55-1,6eth/dan...drasticno manje...opet kao i vecina sto uvek nesto malo racuna i gleda ostale pulove, pa i ja :D cinimi se da cointron sad "daje" vise(za mene je to nekih 1,8eth/dan ili ti 0,2-0,3eth/dan vise)...opet kazem milion puta smo rekli da nevredi uporedjivati i racunati ali eto malo razmisljam na glas(pisem).

Vrh Dno