Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nijedna ne sljaka, nasao sam komandu --opencl-device ali iskljuci tri kartice (jednu ostavi) i ne mogu da biram ni sa jednom kombinacijom brojeva sta da iskljucim i ukljucim

onda upotrebi komandu sa kartama koje zelis da rade, ne zaboravi da je prva u mineru oznacena sa 0

--opencl-device 0,1,3,4

Poslednja izmena:
Nijedna ne sljaka, nasao sam komandu --opencl-device ali iskljuci tri kartice (jednu ostavi) i ne mogu da biram ni sa jednom kombinacijom brojeva sta da iskljucim i ukljucim

koliko se secam nece svaki miner da podrzi tu opciju selekcije grafi, nesto sam kombinovao zajedno nvidie i radeone pa nije moglo da se selektira po zelji nego je palio nekim redosledom uglavnom bezveze neupotrebljivo...

Poslednja izmena:
na sve komande koje sam probao mi iskljuci sve tri kartice (t, opencl devices) samo jednu ostavi, bez obzira na brojeve koje stavim :)

Jes' probao opencl devices bez zareza izmedju brojeva ili možda komandu –gpu-devices 0 1 (koristi kod cuda minera)

Poslednja izmena:
ovo je ludilo sta se desava 99% ljudi govori pada pada i on skoci uffff, nista stavio sam pastu i leti opet rig :) hvala na pomoci

kolubara.jpg

Ovi nasi svuda mora da budu prvi!!! Necu da pitam ko je uopste!!!

kwByw1G.png
:D

To je 240 x R9 280X/380X.

Sve ukupno sa rigovima ne vise od 45.000E.

Super investicija, 2 meseca max i sve otplaceno. Cisto profit.

(Verujem da ima kombinaciju za free struju, barem to danas nije toliko tesko.) :)

pa jedino ako je stvarno kolubarac i to viiiiiisoooookom polozaju , drugacije u srbiji vala tesko da ima dzaba struja ,....

a ako je neki smrtnik ... nema tu zarade ako uleti u crvenu zonu jedino 50$ eth tih 2 meseca ...

To su megawati struje ko to moze obezbjediti a da ne placa, ne znam to je bas ogromna potrosnja, ali svakako po sadasnjoj isplativosti brzo ce se povratiti ulozeno, a mozda je vec odavno otplaceno :d svake godine bude neka extra isplativost prosle godine 3 mjeseca kointelekta sada vec duzi period eth-a uvjek nesto naleti. ranije neki anonimni coini, a u proslosti LTC, btc, sigurnije je ulozit u grafike nego dzat na banci :p a moramo malo popravit marketshare AMD-u, steta sto 14nm proces nije spreman krenula bi im prodaja zestoko.

Eto kako država da zaradi, kupi mašine za kancelarije sa odgovarajućim grafikama koje krckaju koine u pozadini dok sekretarice nastave da rade šta su do sad radile - slažu pasijans :D uposle par ljudi sa foruma da održavaju mrežu i prate "proizvodnju", i svima dobro :D

protekla 24h ravno 3eth na poljaku kakav je ucinak kod vas 4x280x 1070/1600 default sve pa i voltaze

Isto tako...diff je ogroman otisao gore 50% u odnosu na pre 7 dana

Da bas je izdivljao zadnjih par dana, sinoc je bio oko 13.200T, sreca pa je od jutros malo pao, tako da se sada drzi na nekih 12.600T...

Nazad
Vrh Dno