Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Nijedna ne sljaka, nasao sam komandu --opencl-device ali iskljuci tri kartice (jednu ostavi) i ne mogu da biram ni sa jednom kombinacijom brojeva sta da iskljucim i ukljucim

onda upotrebi komandu sa kartama koje zelis da rade, ne zaboravi da je prva u mineru oznacena sa 0

--opencl-device 0,1,3,4

Poslednja izmena:
Nijedna ne sljaka, nasao sam komandu --opencl-device ali iskljuci tri kartice (jednu ostavi) i ne mogu da biram ni sa jednom kombinacijom brojeva sta da iskljucim i ukljucim

koliko se secam nece svaki miner da podrzi tu opciju selekcije grafi, nesto sam kombinovao zajedno nvidie i radeone pa nije moglo da se selektira po zelji nego je palio nekim redosledom uglavnom bezveze neupotrebljivo...

Poslednja izmena:
na sve komande koje sam probao mi iskljuci sve tri kartice (t, opencl devices) samo jednu ostavi, bez obzira na brojeve koje stavim :)

Jes' probao opencl devices bez zareza izmedju brojeva ili možda komandu –gpu-devices 0 1 (koristi kod cuda minera)

Poslednja izmena:
ovo je ludilo sta se desava 99% ljudi govori pada pada i on skoci uffff, nista stavio sam pastu i leti opet rig :) hvala na pomoci

kolubara.jpg

Ovi nasi svuda mora da budu prvi!!! Necu da pitam ko je uopste!!!

kwByw1G.png
:D

To je 240 x R9 280X/380X.

Sve ukupno sa rigovima ne vise od 45.000E.

Super investicija, 2 meseca max i sve otplaceno. Cisto profit.

(Verujem da ima kombinaciju za free struju, barem to danas nije toliko tesko.) :)

pa jedino ako je stvarno kolubarac i to viiiiiisoooookom polozaju , drugacije u srbiji vala tesko da ima dzaba struja ,....

a ako je neki smrtnik ... nema tu zarade ako uleti u crvenu zonu jedino 50$ eth tih 2 meseca ...

To su megawati struje ko to moze obezbjediti a da ne placa, ne znam to je bas ogromna potrosnja, ali svakako po sadasnjoj isplativosti brzo ce se povratiti ulozeno, a mozda je vec odavno otplaceno :d svake godine bude neka extra isplativost prosle godine 3 mjeseca kointelekta sada vec duzi period eth-a uvjek nesto naleti. ranije neki anonimni coini, a u proslosti LTC, btc, sigurnije je ulozit u grafike nego dzat na banci :p a moramo malo popravit marketshare AMD-u, steta sto 14nm proces nije spreman krenula bi im prodaja zestoko.

Eto kako država da zaradi, kupi mašine za kancelarije sa odgovarajućim grafikama koje krckaju koine u pozadini dok sekretarice nastave da rade šta su do sad radile - slažu pasijans :D uposle par ljudi sa foruma da održavaju mrežu i prate "proizvodnju", i svima dobro :D

protekla 24h ravno 3eth na poljaku kakav je ucinak kod vas 4x280x 1070/1600 default sve pa i voltaze

Isto tako...diff je ogroman otisao gore 50% u odnosu na pre 7 dana

Da bas je izdivljao zadnjih par dana, sinoc je bio oko 13.200T, sreca pa je od jutros malo pao, tako da se sada drzi na nekih 12.600T...

Vrh Dno