Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Zamislite kad bih sad ETH prihvatio BTC-e,kakva bi onda cena bila.. :shock:

sad bi dobro bilo da "Genijalac"nesto kaze pa da znamo sta da uradimo(uvek suprotno) :)

Posto verovatno nisi uleteo mozda ce i dobaciti dotle...A da si kupio bio bi bunar 100%...Neko nas posmatra :)

Uvek pre trade-a procenim odnos rizika i dobijenog. Jutros je delovalo kao da je rizik sve preko 0.004 pazariti. Zato i nisam hteo da ulazim, a dao sam prognozu za 685k cisto da se zna na kojoj vrednosti bih ga cekao da sam uleteo na 0.006.

Sve u svemu, pitanje je koliki je delay od dooma koji je neizbezan.

FUCK MEEE 0.0068!!!!
LTC will fall!!!

Tek sad počinje histerična kupovina, jer su svi očekivali sunovrat između 0.005i 006, a to se nije desilo, pa sad brže-bolje uleću. Kad se to ispuca, onda ćemo znati gde ovo zapravo vodi. Još jedna dobro odigrana shitchina, ili imamo novog igrača u top 3.

Gledaj volume bgte ccc, a ja mislio cista shitina :p uskoro prestize LTC.

Stigao novi Gui na Coinotronu :)

stigo je ctron u novom izdanju...

Saj sta je ovo Poljak napravio od sajta... uzas.
Ne vidi se ukupan hash, smanjio decimalu, API vise ne funkcionise na aplikaciji za android, nema vise po trenutnoj brzini koliko dobijas za dan....

E poljak baš našao trenutak da menja sajt :D

ajde javite poljaku da se ne za**bava ..stvarnmo je sada nasao da napravi ****** .. ovo mu nista ne valja i iz kog razloga je smanjio hash rate izgleda da nema pojma jedan megahash koliko ima kilohasha ...:D

edit .. bio je brz ?

ali i dalje smatram da mu je sajt u odnosu na ranije srnjce ...

edit 2 ..

smanjio mi dnevni reward za 20% ...da lli je i vama ?

Poslednja izmena:
Saj javi se ili ja da mu pisem??
Ajde ako ugledas post prenesi mu zamerke.

Meni novi sajt bolji..sve je preglednije i odvojeno tab-ovima... stvar navike ;)

edit:
nego, gledam baš al' ovi iz kolubare kopajuuuuu :d

Poslednja izmena:
Coinotron je konacno uveo monitoring :)

Nazad
Vrh Dno