Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Cuj Saj a ja sto sam ga smarao :p

Eo me, isprobavao sam kako ono sljaka. Za sada deluje korektno, izgleda pristojno i pregledno. Konacno je ubacen monitoring, jeste kasnilo ali je odradjeno. Trebace ljudima malo vremena da se naviknu ali mislim da je sve ok. Jeste, ono gore desno mora da bude malo krupnije i glup je nacin ukljucivanja monitoringa, to cu mu preneti. Jos nesto konkretno od zamerki ako imate?

ja imam drugi problem pre nego sto je promenio sajt imao sam 7,5 eth na dan sa 180mhs (otprilike) sada mi pokazuje 6eth s sobzirom da se diff nije menjao mnogo zadnjih 24 sata ...da li je to slucaj i kod vas ili sam samo ja izuzetask ?

nije od diff diff je tu ngde je nesto vise od 24 sata .. ne moze zbog "10% tezeg diff" da mi obori za 20% .. :(

SAj...pored povećanja te (desno gore) tabele neka omogući izmenu mejla, takodje kad smo ulogovani na svoj nalog neka tab "sign up" ne bude aktivan...valjda će još neko naći zamerku :D

edit:
Jel' imao neko u toku dana problem sa polo prilikom depozita ETH sa suprnove? Tamo sve uredno isplaćeno i vidi se transakcija u etherchain-u (pre 2 sata) al' na polo nema ništa. :trust:
Suma je mizerna ali ako to ne prolazi kako očekivati da prodju normalne cifre..

Poslednja izmena:
Pre sat vremena resetovao jednu mašinu, pokrenuo normalno kopanje, ali coinotron i dalje vidi workera kao offline?

meni se to jednom desilo pa sam obrisao vorkera kojeg ne vidi i napravio istog ponovo i sve je proradilo normalno...

SAj...pored povećanja te (desno gore) tabele neka omogući izmenu mejla, takodje kad smo ulogovani na svoj nalog neka tab "sign up" ne bude aktivan...valjda će još neko naći zamerku :D

Izmena mail-a mislim da nije moguca iz sigurnosnih razloga. Ako posaljete mail mislim da ce vam promeniti ali ovako ne. Pitacu.

Jel proradio API? Koja ti je to aplikacija?

Coinotron mi je vec odgovorio. Kazu skupljaju sve zamerke sto imamo pa ce resavati u 2.1 verziji i zahvaljuju se na primedbama.
Napisao sam i za api i za mail, za stats na vrhu, za confirmed rewards da bude malo vise naglaseno i naravno za ukljucivanje monitoringa. Ako nadjete jos nesto da mislite da bi trebalo da se izmeni slobodno recite. Usput, napisacu im i za statistiku, to se nisam setio odmah.

Poslednja izmena:
Jel proradio API? Koja ti je to aplikacija?

Coinotron mi je vec odgovorio. Kazu skupljaju sve zamerke sto imamo pa ce resavati u 2.1 verziji i zahvaljuju se na primedbama.
Napisao sam i za api i za mail, za stats na vrhu, za confirmed rewards da bude malo vise naglaseno i naravno za ukljucivanje monitoringa. Ako nadjete jos nesto da mislite da bi trebalo da se izmeni slobodno recite. Usput, napisacu im i za statistiku, to se nisam setio odmah.
Nece API Saj a APP je
e9c9d32b463fcab2f920b3d248d18066.jpg
ekstrs bas.

Hmmm... Jedna mašina mi nije radila oko dva sata, ali nikakvo obaveštenje nije stiglo sa Coinotrona! Izgleda da to još nije ispeglano kako treba.

Zato stizu obavestenja za tudje masine :D

ludilo opet pocinje :) stizemo ltc sa cenom :)

ajmo sada sta cemo na 860-870 sa psihologijom, ide li preko ili pada?

Poslednja izmena:
nesto razmisljam.. sta ako vise nece biti kopanja? pa je ovo reakcija na cenu..

Ako želi da ispiše istoriju mora preko toga :)

Inače kod mene je situacija 0.042 ETH po Mh/s, jako sam zadovoljan.

Poslednja izmena:
@zile

ne verujem tek smo u drugoj fazi, mozda?!

@djostik

0.04 sam ja +-3%

Bilo bi dobro da poljak ubaci opciju "manual payout" kao što je na drugim pool-ovima...ovako menjaš cifru za automatic payout pa onda čekaš automatiku da odradi....

Slazem se sa tim.

nesto razmisljam.. sta ako vise nece biti kopanja? pa je ovo reakcija na cenu..

NIsta to ne menja stvar,ne oslanjajte se uopste na trenutnu cenu.
Sto se kopa,odmah se izrucuje.
Milio takvih sam kopao koji se vise nece kopati pa se surva cena tako
da ide u apsolutnu nulu

edit:
Jel' imao neko u toku dana problem sa polo prilikom depozita ETH sa suprnove? Tamo sve uredno isplaćeno i vidi se transakcija u etherchain-u (pre 2 sata) al' na polo nema ništa. :trust:
Suma je mizerna ali ako to ne prolazi kako očekivati da prodju normalne cifre..

Poloniex upisuje novcice na nalog tek kada deposit predje 1 ETH, pa ako si prebacio manje nemas brige, dobices i to sa sledecim depositom.

Ako želi da ispiše istoriju mora preko toga :)

Drugo mesto na coinmarketcapu je vec istorija...Sledeca stepenica bi bila totalno ludilo...Zamislite da je ovo isto sto i BTC mining 2011. godine. Pa da se 2020 zapitate zasto ste prodavali desetine i vise komada dnevno :) Ne navijam niti verujem u to, samo kazem.

Vrh Dno