Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Impresivna grba na grafikonu. Mislim da smo prisustvovali još jednom školskom primeru kvalitetno odrađenog pumpa. To bi bilo to, bilo je zabavno i poučno, a sad se vraćamo na svoje radne zadatke...

ja imam 14.6. stari driver i miner (ne znam mu verziju), medju prvima i to radi lepo oko 23-25 mh

Hoce li se odbijati ovo ili izduvavanje?

Moje mišljenje, ako pričamo o iskopanim coinima, i dalje je premium cena i treba sve rasprodati. Ako išta imaćeš priliku najverovatnije da kupiš nazad niže.

ja sam super zadovoljan...uzeo btca i ostalo ethera to cu da drzim

Nepopravljivi optimisti :)
Do juce bio ispod 1$ i sad vam nije dosta? :)

Elem, jel ima neki drajveri gde je moguće menjati klokove (na dole) a da rade dobro sa ethminer-om? Ako me sećanje dobro služi samo 13.12.

Ja sam i na 0.8 prodavao, meni je sve to ok, svejedno mi na moju sicu ;)
Sad ide ili raketa ili bunar. Nije mozda lose rizikovati neku sicu.

Ono je bio jako dobar bull trap.

Krenuo je panic sell, tako da ko zna gde ce zavrsiti.

Edit: Zaustavili ga sa 200BTC-a na 480k, mozemo ocekivati jedan skok za 10-15% pa onda opet strmoglav. Ko zeli laku lovu...

480k + 15% = 550K

Malo li je za 15 min? :)

Volume i dalje raste na ovim dampovima...kolika se kolicina vrti...big vern se dobro naradio :)

Treba obrnuto, a trebalo bi da može i direktno u folder od minera

Izmene na coinotronu:
-Blago je uvecan stats u gornjem desnom cosku, malo je preglednije. Ko ne zna nebi ni primetio razliku.
-Confirmed rewards je u plavoj boji da se malo istakne. Nije krajnje resenje, pricali smo o nekoj drugoj varijanti, podlozno je izmenama.
-API je kao popravljen mada meni i dalje ne radi. Cacanine probaj jel tebi sljaka.
-Uskoro ce vam biti dodat stats za broj iskopanih novcica za zadnjih 24h. To ste trazili, predlog je prihvacen ;)

Jel vam sljaka email notifikacija ili ne?

Izmene na coinotronu:
-Blago je uvecan stats u gornjem desnom cosku, malo je preglednije. Ko ne zna nebi ni primetio razliku.
-Confirmed rewards je u plavoj boji da se malo istakne. Nije krajnje resenje, pricali smo o nekoj drugoj varijanti, podlozno je izmenama.
-API je kao popravljen mada meni i dalje ne radi. Cacanine probaj jel tebi sljaka.
-Uskoro ce vam biti dodat stats za broj iskopanih novcica za zadnjih 24h. To ste trazili, predlog je prihvacen ;)

Jel vam sljaka email notifikacija ili ne?
Super za izmene medjutim API i dalje ne radi.

Sredice i to. Email notifikacija sljaka. Nisam siguran kako je podesena, ne reaguje bas odmah ali sljaka.

Ma ne mogu da verujem!!! 0.0065, posle onog tobogana smrti, i ide gore... :zgran: Ljudi moji, je li to moguće... ludnica, što je ovo..?

Ja sam upao u trap i prodao na 53. Koji kiks :D
Mislio sam da ce ici jos dole ali ocigledno nije.

Krenuo je polako na dole cim je opao Volume, videcemo koliko ce da se strmekne du jutra...

Last Price
0.00589993

Otislo je gore jer je btc pao.
Volume se doduse prepolovio, videcemo kako ce se odvijati jos situacija. Ako nastavi da pada volume bice istresanja.

Bas ludnica, evo ga opet na 0.0068, perma bull.

Kroz 10-15 dana ga ocekujem na 0.009 - 0.01.

Poslednja izmena:
Vrh Dno