Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
trapovi na sve strane i u kopanju i trgovanju :)

Tips 'n tricks?

Poslednja izmena:
trapovi na sve strane i u kopanju i trgovanju :)

Tips 'n tricks?

Ako neces da budes bagholder for life, prodaj i zaboravi, ganjaj neki drugi...Svakako si se opario muski zahvaljujuci big balls, batali i biraj drugi broj na ruletu, posto isti retko izlazi uzastopno...Ako trazis savet. Ako trazis ohrabrenje za hold, ti holduj. Niko ti ne moze dati pravi savet, ti znas najbolje sta osecas i koliko opterecenje ti cini razmisljanje o tome. Ako te opterecuje, a po broju pitanja mi se cini da da, prodaj i zaboravi. Nerviranje nije vredno para pogotovo sto imas priliku svaki dan sa barem 20 novcica.

Hvala za info... premisljam se da li udjem ponovo na 500k ili da batalim. Ovo drugo mi je "lakse" iako ostaje onaj teskoban osecaj. Moguce je da ce ici dole...ali skokom diffa i ovim nastavkom moze ici i dalje. Bullish je prosao, double top (triple skoro) isto, double bottom isto. Lakse mi je ostati sa zaradom svakako.

Tebi svaka cast za nos na 0.006!!!

Poslednja izmena:
Hvala za info... premisljam se da li udjem ponovo na 500k ili da batalim. Ovo drugo mi je "lakse" iako ostaje onaj teskoban osecaj. Moguce je da ce ici dole...ali skokom diffa i ovim nastavkom moze ici i dalje. Bullish je prosao, double top (triple skoro) isto, double bottom isto. Lakse mi je ostati sa zaradom svakako.

Tebi svaka cast za nos na 0.006!!!

Svaki put kad u mega pumpu pomislis na skok diffa i njegove posledice, samo premotaj film u 2013. i seti se reci od tri slova...LTC...

Da saglasan sam tu...iako mi ethereum od pocetka mirise na malo drugaciji fazon.

5a89c7b11c85cd2df7f54980652f757e.jpg

Nekom se kasno upalila lampica i sasvim slucajno je imao 500 BTC spremnih. :d

Uglavnom ostaje prognoza za 350-375K tu za 24-48h max.

Obim 12000 btc haha.
Idemooo do neba i onda propast, samo gde je nebo ;)

Ako bi sad uleteo, cekao bih ga na ~680-685K, tj jos 10% od ove cene.

kako nema logike ? ima :) : kada prodajem ono odmah posle poraste .. a kada stekam i cekam vecu cenu ono njemu cena pada ... eto ja mogu na to da se oslonim i to je 100% sigurno do sada nije nikada omanulo :) .... he he he

Poslednja izmena:
kako nema logike ? ima :) : kada prodajem ono odmah posle poraste .. a kada stekam i cekam vecu cenu ono njemu cena pada ... eto ja mogu na to da se oslonim i to je 100% sigurno do sada nije nikada omanulo :) .... he he he
Bas to. Jednom sam samo pogodio, davnoooo ali uzeh dosta btc-a pa se malo tesim... sve ostalo sto sam cuvao propalo je ili ne vredi za lizalicu. Ono sto sam istresao skocilo po x puta...

Izgleda da cu se kajati sto sam smaknuo sell sa 0.009. Ja jos nisam pogodio a kako je krenulo necu ni pogoditi jer ono sto sam ostavio za pogadjanje je propalo ili stoji u mjestu vec nekoliko mjeseci.

Ludilo mozga. Kako je krenulo stici ce i blizu 3$ ali polako vec gubi zalet, uskoro moze da se strmoglavi.

Ja nesto mislim slicno @student (teorija zavere ili ne)...ja prodam on krene gore, kupim on dole, jesam u onoj brzini juce uspeo da obrnem dva kruga jer to niko ne moze da isprati. Ovako natenane tacno se racuna koliko se kupilo i prodalo i kada sta...ovo je bolje sacekati na 580k ili 550k pa uzeti ponovo.

coinotron pod ddos-om.

Ja baš sad hteo pitati jel' i vama ne radi kojn...

edit:
2016-01-25_164132.png

edit 2:
hahaha....zemljak na suprnovi odmah smanjio bonus sa 10% na 1%

Poslednja izmena:
Kod mene radi normalno...

prokinu.

Nazad
Vrh Dno