Miner, cekamo da dodjemo do Rusa.Sta li ovo kopa ETH, skocio diff ko lud u zadnjih 24h..
Nisam ni ja primetio ranije nego sam slučajno bio na mašini kad se to desilo...na pool-u hash manji 10-15% u odnosu na miner ali sam mislio da je to normalno za male rudare, bar tako kaže info na kod poljaka (Hash rates and number coins/day estimations are based on number of shares submitted within last 60 min. These estimations may be quite inaccurate for slow miners.)Ne znam, ja ne vidim da zeza proxy kod mene. Nisam bio kuci do pre sat vremena ali do sada stvarno nisam primetio da ima prekide. Obraticu paznju.
Ma jok, to nema veze. Nisam siguran na nacin na koji coinotron racuna hash ali se poprilicno razlikuje od ostalih. Hash moze da ti varira i po 20% gore dole. Retko kada ce ti pokazivati tacno, nekada ce ti pokazivati vise, nekada manje. Najbitnije je sto isplacuje posteno, ne zakida. Ti svoju brzinu svakako vidis u mineru, ono na pool-u nije previse bitno ako je sve uredu. Obrati paznju na hash i videces koliko ume da seta i na vise. Cisto da znas da se ne tripujes oko toga, nije im statistika najtacnija u svakom trenutkuDiff se vratio na nivo od pre 2 dana...pokazna vežba je završena, sad ide prodaja "brzog" minera..
edit:
Nisam ni ja primetio ranije nego sam slučajno bio na mašini kad se to desilo...na pool-u hash manji 10-15% u odnosu na miner ali sam mislio da je to normalno za male rudare, bar tako kaže info na kod poljaka (Hash rates and number coins/day estimations are based on number of shares submitted within last 60 min. These estimations may be quite inaccurate for slow miners.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari