Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Zadrzalo se na 200k. Moja predikcija, ide do 240k pa dole tik ispod 200k i onda ce povrat preko 300k...tako bi ja uradio :)

znam ja ko su, ali mi nije cilj da ih otkrijem :) kao sto sam i govorio to je jedna ekipa sa nekoliko ljudi koja radi ovo sve...nema tu puno toga!

Poslednja izmena:
json rpc problem na nanopool
brisanje i kreiranje dag nepomaze
edit proradilo posle sat i po pauze,po grafikonu sa sajta

Poslednja izmena:
json problem na nanou bi trebalo da je reshen... sinoc sam se dopisivao sa njima. problem se pojavio desetog oktobra, a deshavalo se kada komandna linija nije identichna onoj iz helpa... vec je editovana ona sa ethpola... (fali ono http:// i obrisati /miner pre eth adrese) a reshavalo se brisanjem emaila za notifikaciju idle workera. sada su rekli da radi i po starom string... i probah i stvarno radi... ako je to problem u ovom sad sluchaju...inache, nije to imalo veze nikakve ni sa dagovima niti sa verzijom majnera.

Ja kolko znam zadnji je 0.9.4.1

Ja kolko znam zadnji je 0.9.4.1

RECITE MI,ja nisam updatovao verziju miner jos od pre dva meseca mozda i jace,ima li nekog napretka ili ubrzanja?
I na kraju,jel resen problem da posle odredjenog vremena dag-ovi treba da se regenerisu?

Ja koristim ovu verziju, i u njoj nije rešen problem DAG-ova.

19.08.2015. 10:43 657,408 ethminer.exe
19.08.2015. 10:43 278,016 libcurl.dll
19.08.2015. 10:43 94,208 libmicrohttpd-dll.dll
19.08.2015. 10:43 21,504 OpenCL.dll

RECITE MI,ja nisam updatovao verziju miner jos od pre dva meseca mozda i jace,ima li nekog napretka ili ubrzanja?
I na kraju,jel resen problem da posle odredjenog vremena dag-ovi treba da se regenerisu?

Ja sam probao ovaj 0.9.4.1 i sprorije mi radi. Tako da sam na starijoj verziji . Verovatno koristmo istu.

za tu verziju treba da stavite "--cl-global-work 16384 --cl-local-work 128" i onda radi cak i brze (sa najnovijim driverima)

Ja sam probao ovaj 0.9.4.1 i sprorije mi radi. Tako da sam na starijoj verziji . Verovatno koristmo istu.

moze li neko da aploduje staru verziju jer je link neispravan sa onog uputstva mining za noobove novija verzija definitivno slabije baca staru slucajno obrisao iz kompa

p.s nisam na starijoj verziji imao problame sa dag fajlovima nijednom sada pocinju...koji se bese brisu fajlovi da bi se dag fajlovi iznova ocitali?

Phoenix257
za tu verziju treba da stavite "--cl-global-work 16384 --cl-local-work 128" i onda radi cak i brze (sa najnovijim driverima)
upravo probam ovo pa cu da javim koja je razlika

Poslednja izmena:

sa starim minerom oko 110mh....sa novim oko 105 ...sa ovim podesavanjema za novi 110-115 thanks kolega

Jesu li ta nova podešavanja samo za R9, ili važe i za druge kartice?

treci ethereum fork Soil krenuo juce, instamine ogroman, jos nema menjacnice, ja svoj Soil od 3h kopanja ~940kom prodao za 0.1BTC preko foruma :)

Poslednja izmena:
avast mi prijavljuje malvare, neki fajl gnoil tako nesto

edit:
koliki je diff sad, ima li necega sa 100Mh?

Poslednja izmena:
to je samo trenutna ponuda ;)

nadam se da ce izadji na bittrexu. bar tako najavljuju na twitu

zadnja ponuda je 0.1 za 940. A ono je bilo juce ujutru kao 500 za 0.25 i pitanje sta je tu bilo dal je taj dobio toliko.
Uglavnom sad je ogroman diff za neko kopanje.

evo jos jedne ponude na forumu kod njih "WTS 2500 Soil for 1BTC"

Vrh Dno