Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
^^
Btc vrednost DA ali ako gledaš $ onda je skoro ista isplativost (zbog blagog rasta BTC) kao i pre 10-15 dana...

edit:
Sve manje isplativo al' je zato diff uvek isti, ne odustaju ljudi :D

eidt2:
JEl ima neko slican problem na supernovi kao ja..zadnje 2 isplate mi uopste nisu stigle i nema ih ni u blockchainu i ako tamo u dashbordu pise kao done
Sad pogledah kod meni....nema sinoćne zarade na berzi a na pool-u piše da je isplaćeno, mada kad se klikne na TX# izbaci da transakcija ne postoji...
2015-10-13_112606.png

Poslednja izmena:
Klizi i isplativost u dolarima, ako je merodavan onaj badmofo kalkulator. Bilo je pre oko dve nedelje preko 35$ za 25 MHs, sad je nepunih 31, preko 10 posto pad.

Ja gledam isplativost na osnovu iskopanog za 24h pa množim sa vrednošću jednog novčića u $ na http://coinmarketcap.com/...tako mi najpreciznije :)

edit:
Problem transakcija (isplate) sa suprnove rešen u roku od pola sata nakon otvaranja tiketa...

Poslednja izmena:
Klizi i isplativost u dolarima, ako je merodavan onaj badmofo kalkulator. Bilo je pre oko dve nedelje preko 35$ za 25 MHs, sad je nepunih 31, preko 10 posto pad.

Polako klizi?
To je zezanje kako ce sledecih 2-3 dana da ti poraste diff.
Gledaj pa ces videti.
A kad bude to,javljam se da ti kazem sto ;)

Nisam mislio u tvom kontekstu...onako ja javljam. The precious sam kupio ;) mnogo komada

Dugo kopani i vesto-skrivani ;)

Sto li pitas uopste...

nemam pojma ni ja
dunnoje1.gif

El dampinjo. Ode ispod 200k, sreca pa sam prodao jedan dio.

mozda mu je ovo the end na 200k iako sam postavio jos par pozicija na 220k za prodaju :)

Ja se dvoumim sta da radim usao sam malo ispod 200k nisam siguran da li prodati ili cekati jos malo.
Vidim da pokusavaju da obuzdaju cijenu ali ona ide gore.

Poslednja izmena:
Neko drži 16btc sell wall na 0,0021 i 34btc buy na 0,00205 a izmedju kupuje li kupuje.... jes' čovek sebičan :p

oooops, nestade sell wall tj. pomerio se na više (toliko je ozbiljan prodavac) :D

Poslednja izmena:
Auuu, kakva bitka, istresanje po 20 btca odjednom i to više puta u toku 2 minuta (ukupno oko 80-90 btc).....Večeras ili propast ili povratak na 0,005

Vrh Dno