Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ako jedan rig pravi 1+ BTC/per month, po trenutnoj ceni, vidi kolike su mu šanse da skače. Pre mine je na lancu ali ko Demoklov mač :d

Poslednja izmena:
aham, znači jako ga pritiskaju rudari trenutno. hm. hvala na infou.

ali više od rudara trebalo bi ovi koji su IPO kupovali da utiču na cenu. u svakom slučaju nijie neka para, a i uzeo sam ga oko 0.005, tako da opušteno.

prvi put vidim poruku od pool-a kako izbacujem previse invalid share-ova
`el imao neko ovakav problem ??
resenje je prebrisati dag fajlove sa masina, i pustiti ponovo da ih generise ?
Nista ne pipas... u trenutku si bacio par invalida tipa 10 a 22 dobra i onda ti prijavljuje poruku... ne moras je Xovati samo sacekaj par minuta i reload page... sve ce biti ok...

Ako jedan rig pravi 1+ BTC/per month, po trenutnoj ceni, vidi kolike su mu šanse da skače. Pre mine je na lancu ali ko Demoklov mač :d

Ja to pricam sve vreme. Jedan od najisplativijih novcica nece skociti nikako, moze samo da padne. Mislim moze ali sanse su smesne i rizik je preveliki. Dampuje se svakodnevno i cena mu klizi polako.

Da li se desava jos nekom da mu ne stizu novcic na polinex od suprnove? Poslednje dve transakcije poslate sa suprnove na polinex (sto se i vidi na id transakciji) nema nigde na stanju niti u pending status. Jedna poslata u 10.30h jutros a druga u 16:10 i nema je ni jedna ni druga na polinex.

opa, na krakenu ima opcija da se shortuje. s obzirom na to da se jedva odrzava iznad 0.005, vreme je da promenimo stranu. :D

Da li se desava jos nekom da mu ne stizu novcic na polinex od suprnove? Poslednje dve transakcije poslate sa suprnove na polinex (sto se i vidi na id transakciji) nema nigde na stanju niti u pending status. Jedna poslata u 10.30h jutros a druga u 16:10 i nema je ni jedna ni druga na polinex.
Sad sam video ni kod mene nema na poloniex-u. Ovo je prvi put da imam problem. Poslato pre 6 sati, ima ga u blockchainu. Znaci da je nesto do berze.

edit: poslao sam ticket. Uvek su ekspresno resavali.

Poslednja izmena:
Isti slučaj i kod mene, poloniex kasni u depozitima, verovatno imaju razlog ali sam obavestio podršku pa ćemo čekati na odgovor.

Nalazi se u mom hot walletu na poloniexu ali su ranije imali automatiku koja odma šalje u njihov cold wallet, a korisniku kreditira balans kad prođe period predviđen za konformaciju.

Ima li neko ko prima ETH na Cryptsy da mu kasni ili je to samo do Poloneix-a? :trust:

edit:
kod mene u pending-u
preteče me dzojstik :)

edit2:
a ima i obaveštenje na suprnovi
Poloniex is having difficulties currently - withdrawals to Poloniex currently show up in the block explorer @ etherchain.org but not in your Account @ Poloniex. If you are missing a payment, check the Transaction Hash on etherchain.org and if it is shown there, open a Ticket with Poloniex

Poslednja izmena:
Stigla ispalta na polo, tj traju konfirmacije

@Markoxxx jeste(za sada)

Poslednja izmena:
cim je genijalac usao u eth, bunar :d

kraken ima ocaj interface za trgovinu, jezivo...., jos je spor, sramota za toliki sajt koji je toliko ulozio do sebe

Poslednja izmena:
prodao, a potom i shortovao na 0.00501 i oko 0.00496.

na krakenu. poloniex mi je shitina, svako malo zabaguje neki novcanik. dovlacim jos btc/a tamo, ako bude nekog bounce/a, a i svidja mi se kraken.

kad se naviknes na interfejs sasvim je pristojna platforma.

Poslednja izmena:
Koliko ja vidim primaju BTC. Kad kliknes na rezervaciju paketa pod payment details se moze odabrati BTC.

Kao sto je bilo i sa cointelect-om mozemo poceti sa starter odnosno medium paketima pa gdje zavrsimo :D

Nego..sutra ujutro bi navodno trebala poceti implementacija novog pool engine-a na coinotron-u koji bi trebalo otkloniti trenutne probleme i maksimizirati efikasnost kopanja.

Poslednja izmena:
ne vidim sta se dobija u kojoj opciji, ne pise nigde?

ma dajte nesto da se kopa i sa procesorima umam neke skupljaju prasinu

Poslednja izmena:
Mislim da je Coinotron sredjen, Ima i dalje gpu usage drop ali daleeeko redje nego do pre par sati. Sada je grafikon mnogo ravniji, ocekujte poboljsanje ;)

nema od tog clouda nista pada cena bice u minusu na kraju ko uleti. Nego da li taj coinotron daje bolje nego nanopool? nece uopste da vidi jedan rig, ima li neki noviji miner od onog 3 sep pa da nije do toga?

nema od tog clouda nista pada cena bice u minusu na kraju ko uleti. Nego da li taj coinotron daje bolje nego nanopool? nece uopste da vidi jedan rig, ima li neki noviji miner od onog 3 sep pa da nije do toga?

ako ti ne vidi rig,obrisi dag filove.
Ako opet nece preinstaliraj etherium clijent pa obrisi dag pa probaj.
AKo ni tad nece preinstaliraj/promeni driver.
Resices problem
POzdrav

Nazad
Vrh Dno