to je priča za prodaju.
nešto mi se upuvao ether, ne može iznad 0.0051 da se održi ni 1 dan.
Sve je puvanjak, tek tu i tamo poneki prdez (RBY npr)...samo ko ce nabosti od tolikog mora shitova onaj pravi...
to je priča za prodaju.
nešto mi se upuvao ether, ne može iznad 0.0051 da se održi ni 1 dan.
Nista ne pipas... u trenutku si bacio par invalida tipa 10 a 22 dobra i onda ti prijavljuje poruku... ne moras je Xovati samo sacekaj par minuta i reload page... sve ce biti ok...prvi put vidim poruku od pool-a kako izbacujem previse invalid share-ova
`el imao neko ovakav problem ??
resenje je prebrisati dag fajlove sa masina, i pustiti ponovo da ih generise ?
Ako jedan rig pravi 1+ BTC/per month, po trenutnoj ceni, vidi kolike su mu šanse da skače. Pre mine je na lancu ali ko Demoklov mač :d
Sad sam video ni kod mene nema na poloniex-u. Ovo je prvi put da imam problem. Poslato pre 6 sati, ima ga u blockchainu. Znaci da je nesto do berze.Da li se desava jos nekom da mu ne stizu novcic na polinex od suprnove? Poslednje dve transakcije poslate sa suprnove na polinex (sto se i vidi na id transakciji) nema nigde na stanju niti u pending status. Jedna poslata u 10.30h jutros a druga u 16:10 i nema je ni jedna ni druga na polinex.
Poloniex is having difficulties currently - withdrawals to Poloniex currently show up in the block explorer @ etherchain.org but not in your Account @ Poloniex. If you are missing a payment, check the Transaction Hash on etherchain.org and if it is shown there, open a Ticket with Poloniex
cim je genijalac usao u eth, bunar :d
kraken ima ocaj interface za trgovinu, jezivo...., jos je spor, sramota za toliki sajt koji je toliko ulozio do sebe
Koliko ja vidim primaju BTC. Kad kliknes na rezervaciju paketa pod payment details se moze odabrati BTC.
Ne znam. Ovde lepo pise da doniras lovu. Ako doniras ne znam jel imaju ikakvu obavezu prema tebividi stvarno... ko će prvi da proba![]()
nema od tog clouda nista pada cena bice u minusu na kraju ko uleti. Nego da li taj coinotron daje bolje nego nanopool? nece uopste da vidi jedan rig, ima li neki noviji miner od onog 3 sep pa da nije do toga?
Mislim da je Coinotron sredjen, Ima i dalje gpu usage drop ali daleeeko redje nego do pre par sati. Sada je grafikon mnogo ravniji, ocekujte poboljsanje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari