Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ako jedan rig pravi 1+ BTC/per month, po trenutnoj ceni, vidi kolike su mu šanse da skače. Pre mine je na lancu ali ko Demoklov mač :d

Poslednja izmena:
aham, znači jako ga pritiskaju rudari trenutno. hm. hvala na infou.

ali više od rudara trebalo bi ovi koji su IPO kupovali da utiču na cenu. u svakom slučaju nijie neka para, a i uzeo sam ga oko 0.005, tako da opušteno.

prvi put vidim poruku od pool-a kako izbacujem previse invalid share-ova
`el imao neko ovakav problem ??
resenje je prebrisati dag fajlove sa masina, i pustiti ponovo da ih generise ?
Nista ne pipas... u trenutku si bacio par invalida tipa 10 a 22 dobra i onda ti prijavljuje poruku... ne moras je Xovati samo sacekaj par minuta i reload page... sve ce biti ok...

Ako jedan rig pravi 1+ BTC/per month, po trenutnoj ceni, vidi kolike su mu šanse da skače. Pre mine je na lancu ali ko Demoklov mač :d

Ja to pricam sve vreme. Jedan od najisplativijih novcica nece skociti nikako, moze samo da padne. Mislim moze ali sanse su smesne i rizik je preveliki. Dampuje se svakodnevno i cena mu klizi polako.

Da li se desava jos nekom da mu ne stizu novcic na polinex od suprnove? Poslednje dve transakcije poslate sa suprnove na polinex (sto se i vidi na id transakciji) nema nigde na stanju niti u pending status. Jedna poslata u 10.30h jutros a druga u 16:10 i nema je ni jedna ni druga na polinex.

Ova i 10:30 je morala da legne do sada. Jako se dugo cekaju konfirmacije ali ne toliko.

opa, na krakenu ima opcija da se shortuje. s obzirom na to da se jedva odrzava iznad 0.005, vreme je da promenimo stranu. :D

Da li se desava jos nekom da mu ne stizu novcic na polinex od suprnove? Poslednje dve transakcije poslate sa suprnove na polinex (sto se i vidi na id transakciji) nema nigde na stanju niti u pending status. Jedna poslata u 10.30h jutros a druga u 16:10 i nema je ni jedna ni druga na polinex.
Sad sam video ni kod mene nema na poloniex-u. Ovo je prvi put da imam problem. Poslato pre 6 sati, ima ga u blockchainu. Znaci da je nesto do berze.

edit: poslao sam ticket. Uvek su ekspresno resavali.

Poslednja izmena:
Isti slučaj i kod mene, poloniex kasni u depozitima, verovatno imaju razlog ali sam obavestio podršku pa ćemo čekati na odgovor.

Nalazi se u mom hot walletu na poloniexu ali su ranije imali automatiku koja odma šalje u njihov cold wallet, a korisniku kreditira balans kad prođe period predviđen za konformaciju.

Ima li neko ko prima ETH na Cryptsy da mu kasni ili je to samo do Poloneix-a? :trust:

edit:
kod mene u pending-u
preteče me dzojstik :)

edit2:
a ima i obaveštenje na suprnovi
Poloniex is having difficulties currently - withdrawals to Poloniex currently show up in the block explorer @ etherchain.org but not in your Account @ Poloniex. If you are missing a payment, check the Transaction Hash on etherchain.org and if it is shown there, open a Ticket with Poloniex

Poslednja izmena:
Stigla ispalta na polo, tj traju konfirmacije

@Markoxxx jeste(za sada)

Poslednja izmena:
cim je genijalac usao u eth, bunar :d

kraken ima ocaj interface za trgovinu, jezivo...., jos je spor, sramota za toliki sajt koji je toliko ulozio do sebe

Poslednja izmena:
prodao, a potom i shortovao na 0.00501 i oko 0.00496.

na krakenu. poloniex mi je shitina, svako malo zabaguje neki novcanik. dovlacim jos btc/a tamo, ako bude nekog bounce/a, a i svidja mi se kraken.

kad se naviknes na interfejs sasvim je pristojna platforma.

Poslednja izmena:
cim je genijalac usao u eth, bunar :d

kraken ima ocaj interface za trgovinu, jezivo...., jos je spor, sramota za toliki sajt koji je toliko ulozio do sebe

Nije da nismo najavili odmah sta ce da se desi. Stvarno bi bilo pakosno cutati jer potez je bio sulud, nije mnogo izgubio.

Uh uh, ista prica :D
Sad samo da uletimo u startu.

Koliko ja vidim primaju BTC. Kad kliknes na rezervaciju paketa pod payment details se moze odabrati BTC.

Kao sto je bilo i sa cointelect-om mozemo poceti sa starter odnosno medium paketima pa gdje zavrsimo :D

Nego..sutra ujutro bi navodno trebala poceti implementacija novog pool engine-a na coinotron-u koji bi trebalo otkloniti trenutne probleme i maksimizirati efikasnost kopanja.

Poslednja izmena:
ne vidim sta se dobija u kojoj opciji, ne pise nigde?

ma dajte nesto da se kopa i sa procesorima umam neke skupljaju prasinu

Poslednja izmena:
Mislim da je Coinotron sredjen, Ima i dalje gpu usage drop ali daleeeko redje nego do pre par sati. Sada je grafikon mnogo ravniji, ocekujte poboljsanje ;)

nema od tog clouda nista pada cena bice u minusu na kraju ko uleti. Nego da li taj coinotron daje bolje nego nanopool? nece uopste da vidi jedan rig, ima li neki noviji miner od onog 3 sep pa da nije do toga?

nema od tog clouda nista pada cena bice u minusu na kraju ko uleti. Nego da li taj coinotron daje bolje nego nanopool? nece uopste da vidi jedan rig, ima li neki noviji miner od onog 3 sep pa da nije do toga?

ako ti ne vidi rig,obrisi dag filove.
Ako opet nece preinstaliraj etherium clijent pa obrisi dag pa probaj.
AKo ni tad nece preinstaliraj/promeni driver.
Resices problem
POzdrav

Vrh Dno