Phoenixminer 5.3b:Da li neko kopa preko SMOS na ezil?
Koji majner koristite i kako ste podesili adrese?
Nadjoh ovaj svoj post od pre 5 godina. I danas bih ga potpisao.Ja mislim da generalni trend ide ka izbacivanju fizickog novca.I to iz vise razloga
-Predupredjivanje (e jes mi glagol,) ˝run on the banks˝ u slucaju panike
-Kontrola novcanih tokova
-apsolutna naplata poreza
-uvodjenje negativne kamate za stedise (i na taj nacin pospesivanje potrosnje)
-a zasto da ne i kontrola politickih protivnika & ne bas establismentu simpaticnih organizacija
E sad, potrebno je sve to tehnicki uskladiti i organizovati a i mase pripremiti za tako nesto.Ako bih bas terao mak na konac, i taj gospodin Nakamoto ko zna da nije bas antipod Satosiju.Nesto kao doktor Jakyll & mister Hide. Odnosno, dok mi idealisticki mislimo da je BTC izraz slobodarskog duha i buntovnistva protiv sistema ,mozda je BTC zapravo ˝patka˝.Probni balon za nesto sto dolazi.
To ako padne vrednost eth je razumljiv rizik, vise sam mislio na reward za minning i da li ce uopste moci da rudari.Videćemo 26. februara za EIP-1559
Što se tiče isplativosti, to niko ne zna, šta ćeš ako sutra ETH rokne na 150$?! A ti platio rig 3500€?!![]()
Racunaj oko 26-27mhsKoliko Mh/s daje ova kartica, oko 30 ?
Daj ne lupaj. Kako moze da bude bolje da dobijam manje nagrade nego vise. Ko ti garantuje cenu. Aj prodam ti eth za 4k a ako bude 1559 implementiran ti prodaj po toj visoj ceni. Majneri glupi... jesu to promenjena pravila foruma pa je dozvoljeno vredjanje...Eip 1559 je dobra stvar za eth i cijenu, drugo je sto su mineri glupi pa ne kontaju.
Onda se ne isplati da je arcim, treba da mi crkne pa sta sam onda uradioRacunaj oko 26-27mhs
Ne moze to tek tsko da crkne, ako su klokovi u nekim razumnim granicama i ok napajanje miran si.Onda se ne isplati da je arcim, treba da mi crkne pa sta sam onda uradio![]()
Objasnio bih ti, al ti ne kontas, necu da trosim tastaturu.Racunaj oko 26-27mhs
Daj ne lupaj. Kako moze da bude bolje da dobijam manje nagrade nego vise. Ko ti garantuje cenu. Aj prodam ti eth za 4k a ako bude 1559 implementiran ti prodaj po toj visoj ceni. Majneri glupi... jesu to promenjena pravila foruma pa je dozvoljeno vredjanje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari