CaptainCrash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2012
- Poena
- 275
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pa bzvze, em dobijas jacu, mladju em ce te sluziti duze(msm konkretno ETH) za taj posao za koji ti treba. Ja znam da je bilo reci i da se pominjalo to ali dobro mozda su ljudicimali hiljade kako je rekao kolega pa je cimanje jer to je sa svih strana a bilo je oglasa, to znam. Ja sam ljubitelj Nvidia ipak i secam se da sam u NS uzeo karticu, zezao je fan nesto, ja ga promenio i na kraju batalio i prodao coveku koji je dosao po karticu za 120e od 8GB Safirka msm 480,secam se kao sad.... bilo negde letos. Daaaa.... nije mi se svidjala temperatura, bila malo povisena oko 75-76c i cak u gejmingu na 80c-82c fanove vrte "'aj zdravo" ja se iznerviram i prodam i kazem liku za temperaturu na sta mi je odgovorio "ne sekiraj se, ide ona u rig" [emoji16]Naravno da se znalo, pa javno je dostupan DAG size i tacno se vidi datum kada je prebacio 4 GB, ja sam to isto uradio pre 5-6 meseci tj na vreme dok su jos nesto vredele zamenio sve kartice od 4 GB za one od 8 GB, doplata je bila oko 40ak evra, zasto su druge kolege rudari sebi ostavili kartice od 4 GB, to samo oni znaju - oglasi su tada bili puni kartica od 4 GB za oko 75-80 evra, i ovih od 8 GB za oko 130-140 evra.
Al bas su tad bile jeftine.
Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока
Poslednja izmena: