forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Možda je za Clay-a 3-5% više 
Meni svaki radi manje vise isto.
Djavola 3-5% vise MH za ETH u 9.1, nema ni 0.3%. Sve isto na svakom rigu
A ne valjaju ni malo ovi kalkulatori na netu? Oni pokazuju negde oko 20e mesecno po karti.Pa prvo napravi rig pa ce ti ljudi ovde pomoci....Nema sta da citas sa jednom kartom imas nula zarade moras da napravis rig sa vise karti ako mislis da zaradjujes jedino ako imas besplatnu struju onda ces imati zaradu i sa jednom karticom.
Prvo nam kazi sa koliko grafickih karti bi poceo da rudaris?Koliku zaradu ocekujes pa da te uputimo za dalje....
Inace da li vam radi dwarfpool statistika za Eth?Meni ne ocitava par zadnjih sati....
Ne očitava ni meni zadnjih 6 sati. Tj izbacuje da imam hash ali ne i kolko sherova...
I meni isto tako zadnjih 6 sati nista,nigde na dwarfu ne pise da rade na necemu ni na tviteru nema nista plasim se da ne kopamo u prazno.....Ako ovako nastave do sutra prelazim na Zec-a ionako je trenutno isplativiji od Eth-a....
[emoji23]A koliko cesto proveravate? Ja mozda pedesetak puta na sat samo. Ne znam da li treba cesce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari