Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Možda je za Clay-a 3-5% više :)

Sa -asm 2 meni kartice kopaju 22Mh/s... Eth only...

Zbog čega mi stalno izbacuje ovo? Loše sam uneo ovu komandu?
Ovako mi stoji u start fajlu...

timeout /t 27
GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal ******/rig1 -epsw x -asm 1

A na startovanju claymore mi izbacuje ovo...

C:\Users\RIG\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.1>GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
'GPU_FORCE_64BIT_PTR' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\RIG\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.1>GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
'GPU_MAX_HEAP_SIZE' is not recognized as an internal or external command,

C:\Users\RIG\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.1>GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
'GPU_USE_SYNC_OBJECTS' is not recognized as an internal or external command,

C:\Users\RIG\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.1>GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
'GPU_MAX_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command,

C:\Users\RIG\Desktop\Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v9.1>GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
'GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT' is not recognized as an internal or external command,

Poslednja izmena:
Probaj da staviš ovako:

timeout /t 27
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal ******/rig1 -epsw x -asm 1

Hvala, to je to... [emoji106] Mada isto daje, ali nerviralo me svaki put kada iskoči... [emoji4]

To se ionako kuca samo jednom i ostaje u registryju

Pa prvo napravi rig pa ce ti ljudi ovde pomoci....Nema sta da citas sa jednom kartom imas nula zarade moras da napravis rig sa vise karti ako mislis da zaradjujes jedino ako imas besplatnu struju onda ces imati zaradu i sa jednom karticom.

Prvo nam kazi sa koliko grafickih karti bi poceo da rudaris?Koliku zaradu ocekujes pa da te uputimo za dalje....

Inace da li vam radi dwarfpool statistika za Eth?Meni ne ocitava par zadnjih sati....

Ne očitava ni meni zadnjih 6 sati. Tj izbacuje da imam hash ali ne i kolko sherova...

Pa prvo napravi rig pa ce ti ljudi ovde pomoci....Nema sta da citas sa jednom kartom imas nula zarade moras da napravis rig sa vise karti ako mislis da zaradjujes jedino ako imas besplatnu struju onda ces imati zaradu i sa jednom karticom.

Prvo nam kazi sa koliko grafickih karti bi poceo da rudaris?Koliku zaradu ocekujes pa da te uputimo za dalje....

Inace da li vam radi dwarfpool statistika za Eth?Meni ne ocitava par zadnjih sati....
A ne valjaju ni malo ovi kalkulatori na netu? Oni pokazuju negde oko 20e mesecno po karti.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

postovi o kartama prebačeni u hardver temu

Ne očitava ni meni zadnjih 6 sati. Tj izbacuje da imam hash ali ne i kolko sherova...

I meni isto tako zadnjih 6 sati nista,nigde na dwarfu ne pise da rade na necemu ni na tviteru nema nista plasim se da ne kopamo u prazno.....Ako ovako nastave do sutra prelazim na Zec-a ionako je trenutno isplativiji od Eth-a....

Poslednja izmena:
Ajde dif što je otišao, nego dwarfpool ne daje znake života...

Ja sam se prebacio na nanopool ne vredi vise cekati ko zna da li smo kopali u prazno ili ne.

Evo daje znake života[emoji6]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Ethereum Difficulty 290389492798460

Ide ovo sutra-prekosutra na 300...

Posto sam nov u ovom polju, da li se ovo desavalo ranije sa Ethereumom da se povecava tezina kopanja pa da se vrati nazad
ili je ovo "jednosmerna ulica" :)?
Sta se onda radi, prebacivanje na drugu kriptovalutu ili ?

Konstantno ide na gore težina kopanja, može samo još više da raste. Jedino što može usporiti rast jeste da se pojavi dosta isplativiji novčić za kopanje. Tako nešto se verovatno neće desiti u narednom periodu. Tako da ako cena eth ne ide gore a težina nastavi da raste, logično isplativost će padati... Drugi novčići neće biti nešto mnogo isplativiji jer će se snaga sa eth preliti na te novčiće...

I meni isto tako zadnjih 6 sati nista,nigde na dwarfu ne pise da rade na necemu ni na tviteru nema nista plasim se da ne kopamo u prazno.....Ako ovako nastave do sutra prelazim na Zec-a ionako je trenutno isplativiji od Eth-a....

A koliko cesto proveravate? Ja mozda pedesetak puta na sat samo. Ne znam da li treba cesce...

Malo je to povecaj na 60 puta :D,ma danas je nesto dwarf pukao jos jutros i nije bilo nikakvog obavestenja o tome kad ce da se vrati u normalu pa smo se malo zabrinuli ovde.....

Da ni meni nije ali uvek bude neko obavestenje crvenim slovima na dwarfu o cemu se radi sada nikakvo obavestenje nista bas prvi put da se tako nesto desilo....

Pa deposit isto nisi mogao da pratis jer je sve zamrzlo meni je ceo dan stojalo 0.8 eth nit znam da li kopa ili ne nigde se nije videlo...Samo se jedno nije zamrzlo ono gde pise kada je iskopan poslednji share,ali sta to vredi kad se deposit ne mrda i sve ostalo...

Da li ima ovde developera sa iskustvom? Imam jednu dobru ideju, pa ako ste zainteresovani pustite pm.

Nazad
Vrh Dno