konkvistado
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.12.2014
- Poena
- 69
nece oni znaju sta rade...
Kod mene memorija može oko 2100-2150, ali tada mora manji undervolt, pa je najbolji odnos potrošnja/share na 2050.
ode diff u 120...
meni ne radi dwarf statistika...
jel kopa neko eth+dcr i kakve su mu temperature na grafikama?
ne, ne placam...
...e blago tebi :d na R9 380 temperatura skoci 6-7c kad je intezitet u mineru podesen da punom sangom kopa eth a sa strane DCR, na 280x ne isplati se dual mining zbog problema sa dagom, na RX 480 Nitro skoci temperatura oko 8c to isto dosta zavisi od temperature prostorije, pa onda kako su podesene karte na koji napon, polozaj u rigu svasta nesto, uglavnom grije dualmining zestoko.
Sad u ovom periodu mogu se ohladiti, ali vec tamo maj/jun ne isplati se patiti karte sve nek je dzabe struja jako je mala dobit od dual mininga.
280x -28mhs na EXPu to nesto dobro, ili su visoki taktovi?
Pitsnjce za ETH miner.
Vratih se danas, posle PASCala, na ETH i nikako da poteram rig sa vrednostima na kojima je radio već 2 meseca 24/7 kopajući ETH. Čim postavim iste vrednosti, momentalno zabode pa mora ručni restart i ...
Ima li neko rešenje šta da radim u ovakvoj situaciji (da zovem popa :d, da reinstaliram win, da???)? i koji miner je dobar pored Claymora 7.4 (sve karte su mi rx470 8GB)?
Da napomenem da mi je drugi rig proradio normalno sa vrednostima na kojima je inače kopao ETH (1100/1990).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari