Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Stoji isplata i obracun rundi na ethermine.org danas od 18:22....

Poslednja izmena:
Radi li vam Coinotron logovanje?

meni ne radi dwarf statistika...
jel kopa neko eth+dcr i kakve su mu temperature na grafikama?

Bio neki problem sada radi normalno Coinotron.

Poslednja izmena:
Ima li nekih informacija do kada će se moći kopati ovaj ethereum?

ne, ne placam...

...e blago tebi :d na R9 380 temperatura skoci 6-7c kad je intezitet u mineru podesen da punom sangom kopa eth a sa strane DCR, na 280x ne isplati se dual mining zbog problema sa dagom, na RX 480 Nitro skoci temperatura oko 8c to isto dosta zavisi od temperature prostorije, pa onda kako su podesene karte na koji napon, polozaj u rigu svasta nesto, uglavnom grije dualmining zestoko.

Sad u ovom periodu mogu se ohladiti, ali vec tamo maj/jun ne isplati se patiti karte sve nek je dzabe struja jako je mala dobit od dual mininga.

...e blago tebi :d na R9 380 temperatura skoci 6-7c kad je intezitet u mineru podesen da punom sangom kopa eth a sa strane DCR, na 280x ne isplati se dual mining zbog problema sa dagom, na RX 480 Nitro skoci temperatura oko 8c to isto dosta zavisi od temperature prostorije, pa onda kako su podesene karte na koji napon, polozaj u rigu svasta nesto, uglavnom grije dualmining zestoko.

Sad u ovom periodu mogu se ohladiti, ali vec tamo maj/jun ne isplati se patiti karte sve nek je dzabe struja jako je mala dobit od dual mininga.

pa ja racunam 2000mh/s oko 20-25$ na dcr i 112mh/s eth temeratura od 56 do 58C
a na 280x kopam exp baca 28mh/s na exp i 450mh/s dcr. temp 68C

Poslednja izmena:
280x -28mhs na EXPu to nesto dobro, ili su visoki taktovi?

da da, ne drzim bas ja toliko ipak sve su to starije karte, puno je za svaki dan 1150.

ma to samo jedna kartica uljez :D ali msm da su skoro pa neunistive kartice mozda i najbolje koje su izasle od AMD-a

Pitsnjce za ETH miner.
Vratih se danas, posle PASCala, na ETH i nikako da poteram rig sa vrednostima na kojima je radio već 2 meseca 24/7 kopajući ETH. Čim postavim iste vrednosti, momentalno zabode pa mora ručni restart i ...
Ima li neko rešenje šta da radim u ovakvoj situaciji (da zovem popa :d, da reinstaliram win, da???)? i koji miner je dobar pored Claymora 7.4 (sve karte su mi rx470 8GB)?
Da napomenem da mi je drugi rig proradio normalno sa vrednostima na kojima je inače kopao ETH (1100/1990).

Moraces da smanjis takt memorije, jer je bila memorija na ivici da pukne al nije radilo ti je nekako, sad obori na 1970 pa javi ;) ako opet puca povecaj malkice napon

Pokusaj da ugasis rig i da ga ukljucis, reset nekad ne pomaze i meni se to desavalo, mislim da je goldi rekao da mora da se ugasi totalno rig i da se upali na dugme, meni je tako resilo te probleme.

Pitsnjce za ETH miner.
Vratih se danas, posle PASCala, na ETH i nikako da poteram rig sa vrednostima na kojima je radio već 2 meseca 24/7 kopajući ETH. Čim postavim iste vrednosti, momentalno zabode pa mora ručni restart i ...
Ima li neko rešenje šta da radim u ovakvoj situaciji (da zovem popa :d, da reinstaliram win, da???)? i koji miner je dobar pored Claymora 7.4 (sve karte su mi rx470 8GB)?
Da napomenem da mi je drugi rig proradio normalno sa vrednostima na kojima je inače kopao ETH (1100/1990).

Ja msm da treba da pozoves popa :D

Izgleda da pop nije mogao da dodje pa je morao covek da reinstalira win :D

:d :d :d
Da poprska rig svetom vodicom... Ala bi se tu dimiloooo i ko zna šta bi se iz dima pojaviloooo :d

Šala na stranu :d
Probaću da ugasim rig na prekidaču napajanja (totalno) neko vreme pa da vidim.
Smanjiću i takt memorije (zbog memorije i zabada, inače) pa i to da vidim (na PASC je memorija radila na 825MHz! ccc, za ova 3 dana na PASC se olenjila načisto :)).
I NA KRAJU--> format c:

Negoooo, koji miner sem Claymore-a dolazi u obzir (a da dobro radi)?

tnx

Morao je pasti format c:
Nakon toga sve radi iz prve i po starom.

Opet ce te zezati ako je do memorije a ja mislim da jeste, moras provaliti koja kartica ne moze na 1990mhz pa da joj oboris takt

Sve mogu. Provereno sa ovim vrednostima. Nisam gasio rig od NG do prelaska na PASC.
Kao što rekoh, sada sve radi kako treba i iz prve.

Meni se ista stvar desila juce kao @neogeo -u. S'tim da ja nisam nisam bio na Pascal-u pa se vracao na ETH. Nego sve vreme kopao ETH. I od jednom se zakucao rig i nista osim rucnog reseta nije moglo. Posle cega vise nije hteo da radi na istim klokovima. Tj, klok memorije sam morao spustiti za 10mhz. I sad radi sve ok. Zna li neko u cemu je fora? Clay dual miner je u pitanju, dwarf pool

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Vrh Dno