master.yoda
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.11.2016
- Poena
- 80
I ja pitao lepo koliko je iz zida...ali danas je neki trol day izgleda
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Elpida je na ovoj verziji kartica.Koje su ti mem samsung ili elpida?
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Vidiš li da ti je GPU3 (iz minera) konstantno sa nižim HashRateom?Kad bi se nategnula jos malo sa memorijom bacila bi dosta vise tj oko 30. Na eth je kao 480 dok na drugom algoritmu manje daje...
Na slici je mix 4x470 i 2x380![]()
***e i bioritam mu znaš [emoji23]Posalji im mail i objasni sta je problem, poljak ce ti resetovati to. Trebalo bi da je budan do 2h tako da ce ti mozda odgovoriti odmah.
[email protected]
sent from P9 lite
Trebalo bi svaka 470 sa samsung memorijom da da oko 30 ako je poterate na 1175-2150 (strap 1750 obavezno). Za vise na memoriju je lutrija, ja imam samo jednu kartu koja radi na 2220 za memoriju bez invalid sharea, ostale nece toliko. Mogu na 2150, neke i na 2175-2200 (generalno za samsung memoriju). Jedna (powercolor 480 8gb) iako ima Samsung memoriju nece preko 2075.
Kad se edituje BIOS mora da se podigne prag za memoriju, mislim da je 2100 deff.
Nisam probao, verovatno moze al da ne forsiram karte, a i gole memorije se greju na oko 80'CI nece vise da ide?
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Nisam probao, verovatno moze al da ne forsiram karte, a i gole memorije se greju na oko 80'C
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari