Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
I sa 3gb zna da pravi problem ;)
Nego kolege koji je prosek ETH-a sa npr 100mh snagom?

Druze , jesi li ti gluv , sam kazes da je radilo ALI sa nvidiom sa ATI- jem MORA min 3 gb rama , a pozeljno 4 gb i lepo ti ispisuje gresku i da si samo malo procitao video bi da to znaci da ti fali memorije i stavi tu memoriju i sve ce ti raditi umesto sto se pravis pametan

Isti problem sa bailingom sam i ja imao sa 2 Gb rama, sa 4 je odmah proradilo, a to sto se masina restartuje kada pocne da kopa, i to mi se desavalo, resenje je bilo u malo boljem napajanju

eth na coinotron-u - lepa vest :)

Prebacio sam se i ja na coinotron, za sad lepo ocitava, ali miner kao da nestabilno kopa, sto se vidi i u Afterburneru, mislim da tako nije bilo na ethpool-u... Ovo worker stopping 680 ms i slicno... U cemu je fazon?

coinotron.jpg

Poslednja izmena:
ajmo probati....coinotron....worker stopping......to se meni na suprnova pojavljivalo,nista za obracat paznju....bar ja nisam hahah...al da,cudno radi na coinotronu...

Poslednja izmena:
I prvi blok :) Cestitamo!

i kako radi koinotron, da se prebacim kad stignem kuci, ne znam ni sifre kako su mi bese

Ja prešao na coinotron... najzad kršten pool!

Omnik ne otvara mi help page... kako ide podesavanje? Samo zamenim adresu sve ostalo isto? Mogu li masine da se prate?

evo i ja prelazim... svi na c-tron da napravimo snagu, bitno je...

kod mene nešto ne radi kako treba, krene da kopa, ali javlja ne može da pošalje hashrate, evo slike

Prilozi

• x.jpg
    x.jpg
    156.7 KB · Pregleda: 113
I puko pool... ni sajtu ne mogu da pristupim :)

Edit: proradio...
Edit2: resetujte minere, proradio je pool ali kod mene svi kopali sa nekim smesnim hashom.

Poslednja izmena:
json parse error izbacuje mi na coinotron, ocistio sam i ponovo napravio dag fajlove i nista

Poslednja izmena:
to je neki problem na coinotronu, na ostalim poolovima toga nema

da, ver jos sredjuje ili ce ispraviti, za sad moi penje hash u statistici na poolu

ne mrdam od 71Mh na coinotronu, sad pogledao zauzece grafika, ide od 60+ %

Poslednja izmena:
Vrh Dno