Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Cackao dam mecku i sad ni eth pool mi ne broji serove, jedino sto sam menjao je adresa poola

:d baksuze

ma da ne poverujes
suicide.gif

promenis adresu poola i ne radi ti nista, aaaaaaaaahahahahaahha smejanje

edit:
gde se nalaze da ih pobrisem

obrisi sve iz AppData\Local\Ethash
I stavi ovaj miner. To je poslednja verzija, i dodaj na kraju u .bat
Kod:
 --cl-global-work 8192 --cl-local-work 128
Mozda dobijes malo ubrzanje

Prilozi

• ETH miner.7z
    320.8 KB · Pregleda: 79
obrisi sve iz AppData\Local\Ethash
I stavi ovaj miner. To je poslednja verzija, i dodaj na kraju u .bat
Kod:
 --cl-global-work 8192 --cl-local-work 128
Mozda dobijes malo ubrzanje

hvala dzojstik, evo sad to radim, imam jpc problem

EDIT:
izbacio sam " --cl-global-work 8192 --cl-local-work 128" iz bata i sad pravi dag fajlove

Poslednja izmena:
ladno mi nece radi ovaj miner sa 6x7950 na nanopool dok na ethpool radi bez poblema ???? :S:

opravi se... ne znam sta mu bilo ...

Poslednja izmena:
Vest sa nano pula

It could take up to 1-2 minutes to establish connection between pool and miner (DDOS-protection).
During this period you can get JSON-RPC problem messages in console. It`s OK.

Kod:
http://eth1.nanopool.org:8888/YOUR_WALLET_ADDRESS/YOUR_WORKER_NAME
YOUR_WORKER_NAME - you can specify separated workers for your rigs (optional).

jel moze da se ovoji worker na nanopool sa adresa.1?
da mogu da izmerim brzinu
edit adresa/miner1
ako nekom treba

Poslednja izmena:
Untitled2.pngUntitled.png
nemogu da ga namestim da radi,2 puta sam brisao i pravio iznova DAG fajl,na 3 razlicita majnera probao,15.7.1 drajver sdk2.8

Izgleda da ili nemas dovoljno memorije.ili mesta na hardu

ma radilo je kopanje ETHa sa nvidiom na ovom kompu,sad sam probo da instaliram vs2013 al sam 1 fajl instalira za druge pokaze gresku kao da je 32bitni

imao sam ja probleme sa jednim mojim rigom u početku, izgubio sam 3-4 dana u pokušavanju da rešim problem, te greške sa DAG-om, te samo se ukoči pri pravljenju DAG fajla, reinstalacija windowsa rešila problem odmah

reinstaliro sam sistem i opet isto ******,cak isti problem,neda mi da instaliram 1 fajl sa visual studios 2013

vcredist_arm.exe,pise greska nemoze da nadje 32 sistem

Naravno da ne može, jer ti je taj fajl što si skinuo za ARM, trba ti x86 ili x64

Ode diff to da moon...

Allocating/mapping single buffer failed with: clEnqueueWriteBuffer(-38).
GPU can't allocate the DAG in a single chunk. Bailing.
to nemogu da sredim nikako,jel imao neko slican problem,nepomaze upisivanje setx max alloc percent 100

@macola
jel imas ti 4gb rama???

procitao sam negde ja se zalio lik sa 2GB na istu gresku i dobio obavesenje da je minimum 4gb

Poslednja izmena:
Probaj posebno za svaku karticu --opencl-device 0,1,2... ili --gpu-platform 0 moze da bude problem ako imas integrisanu. A dodaj i
Kod:
set GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
u .bat to je mozda i kljucno

probao sam i --platform i --device,u advaced sistem setings je upisano GPU MAX HEAP SIZE i MAX ALLOC..
imam 2gb rama,al na tom kompu je radila nvidia i kopala eth,mozda je bug u kartici,7870 sa 2gb,vidim da se zale ljudi i sa 7970 i sa 290kom,a vidim i neki milejna na redditu kaze da je namestio i na 6970 al nece da kaze kako :(
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 95
ethminer -F http://eth1.nanopool.org:8888/0x8da49a9554b48f282215711581d6500b3045020f/miner1 -G --opencl-platform 0 --opencl-device 1
neam 2gb ddr2 u komad,ispuco sam mesta na ploci,rade mi u dualchanell 2x1gb

Poslednja izmena:
nista te ne kosta da skines od negde 2gb i ubacis u taj komp zarad probe , ja tako imam mali problem sa 6X7950 , izgleda da im je malo 4gb rama i dok pravi "creating one big chunk" hoce da zabde ceo rig i da se restartuje (retpostavljam da je u pitanju memory dumping) ali kad progura i pocne da baca serove onda radi bez problema...

ja imam 6gb sa hardom od 80gb na jednoj masini i isto imam taj problem.. jedino nisam imao vremena da odnesem HDD na drugu istu masinu pa da vidim da li ce biti isti problem

lepo mu je receno da mu treba jos memorije, ali kod nasih ljudi je uvek ono "radilo je" , e pa ovde ne moze da radi minimum je 3 gb ram-a i minimum 5 gb na C particiji

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno