Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Ako su baje nek se dogovore sa hakerom i daju mu lovu

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Zeljko, sad stvarno preterujes s tih dolar dva. To kao onaj kad je najavljivao 100$ btc ;)
Ne mislim da ce eth propasti a ni da ce pasti toliko. Suvise je ozbiljan projekat da bi se sad izvrnuo kao ribica. Kada nije propao do sada dok smo ga dampovali kao mutavi nece ni sada za tih 3M novcica.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ovo je sve osim ozbiljnog projekta.

Sent from my MX4 using Tapatalk

Ma i ako puste dao niz vodu može cena da ode na 2 dolara.. Videli smo koji se pad desio posle 3mil eths, ostade još 8 da se isisa. Čova reče da je stao kad je čuo predlog za soft fork. Mislim on se cenka i želi da zadrži bar šta je isisao do sada ali neko drugi može da isisa ostatak DAO a onda cena za eth može brzo da se ubije.

Nisam siguran da postulat nemogućnosti uticaja čoveka ima toliku težinu, većina je tu samo da izvuče profit...

Poslednja izmena:
Pisao sam supportu jutros. Navodno se desio problem sa jednim blokom koji je dva puta izračunat. Kasnile su i isplate i statistika.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel još nekom zakinuo shareove za taj jedan sat? Ja dobio samo 300 umesto 600 shareova za jedan sat.

Jel još nekom zakinuo shareove za taj jedan sat? Ja dobio samo 300 umesto 600 shareova za jedan sat.

Ne zakidaju ništa. Koliko sam shvatio to sve ide u preračun i biće ispoštovano. Piši im, vrlo su ljubazni i i odmah odgovaraju.

Ja sam koristio coinotron i tamo mi se čini da sve teče glatko. Dajem im šansu do sledeće isplate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

pa sad kad je exploit obelodanjen naravno da su na tacni za sledećeg srećnog dobitnika, ovaj je stao svojom voljom. Dakle ili popravka ili umiranje DAO.

Projekat DAO je po meni mrtav,sad samo treba videti kako ce to da se odrazi na eter...

Ma daj i mi da isisamo malo, gde se javljao taj haker na kom chatu? Kad je delio taj btc free

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ma ko zna mozda postanem politicar, treba to da se umnozi [emoji14] ovo taman pocetni kapital

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Puni se buy strana, mogao bi eth lagano gore, bar na kratko da se oporavi dok srede situaciju sa hakerom.

zilav je eter,oporavice se...drugi novcici bi vec pukli da im se tako nesto desilo,ocigledno da ljudi veruju u njega

uložiti možda ne ali povući hoće...

da se vratim na moje prvo pitanje, šta misliš da se dobija plaćanjem tipu koji je povukao dao u eth? Ja mislim ama baš ništa, pretpostavljam da je taj tvoj predlog samo flame?

dobijaju to da nece dampovato do neizemoglosti eter i sprecavati njegov rast

Ovo je sve osim ozbiljnog projekta.

Sent from my MX4 using Tapatalk
Zadrzacu svoje pravo da se ne slozim sa tim. Prva stvar, da nije ozbiljan projekat ne bi trajao ovoliko vec se utopio u moru shitova. Zadrzati top isplativost ovoliko vremena. Ni meni se ne svidja rus, ne svidja mi se ni novcic, imao sam najgore misljenje o njemu ali svakog puta me je demantovao i traje i dalje. Na stranu sa mojim misljenjem, cinjenice ipak ne mogu da ignorisem. Ovo sto se sada desilo je bas bas nebulozno ali opstace i dalje.

Zadrzacu svoje pravo da se ne slozim sa tim. Prva stvar, da nije ozbiljan projekat ne bi trajao ovoliko vec se utopio u moru shitova. Zadrzati top isplativost ovoliko vremena. Ni meni se ne svidja rus, ne svidja mi se ni novcic, imao sam najgore misljenje o njemu ali svakog puta me je demantovao i traje i dalje. Na stranu sa mojim misljenjem, cinjenice ipak ne mogu da ignorisem. Ovo sto se sada desilo je bas bas nebulozno ali opstace i dalje.

Isto apsolutno si pricao za LTC, pa si podvio rep i otišao dalje, tako da se to tvoje mišljenje uzeti za ozbiljno...

Sjajno :)
Niko ne kaze da ti moras da se slozis samnom. Ako imas nesto konstruktivno da dodas vezano za temu rado cu procitati. Samo se suzdrzavaj ovih praznih prozivki jer vise ni meni nije zanimljivo, ponavljas se.

Neeego, hoces ti da dolazis il' neces? Ne mogu da te cekam celo leto, imam pametnija posla.

Nazad
Vrh Dno