Isti se izjasnio kao bitcoiner i mrzitelj ethereum-a, pa zamisli sta ce uradit ako mu uspe plan
Ovo je sve osim ozbiljnog projekta.Zeljko, sad stvarno preterujes s tih dolar dva. To kao onaj kad je najavljivao 100$ btc
Ne mislim da ce eth propasti a ni da ce pasti toliko. Suvise je ozbiljan projekat da bi se sad izvrnuo kao ribica. Kada nije propao do sada dok smo ga dampovali kao mutavi nece ni sada za tih 3M novcica.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"Hakeru" ti li si? :d
Nego, mene više brine što BTC ne može da probije 780$....
A šta sa rupom?
Jel još nekom zakinuo shareove za taj jedan sat? Ja dobio samo 300 umesto 600 shareova za jedan sat.Pisao sam supportu jutros. Navodno se desio problem sa jednim blokom koji je dva puta izračunat. Kasnile su i isplate i statistika.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel još nekom zakinuo shareove za taj jedan sat? Ja dobio samo 300 umesto 600 shareova za jedan sat.
izgleda da slivaju btc u ethopet se digla cena
Ako ovako nastave može lako da se vrati na 0.02+ ali ako ga danas izdampuju ode na 0.01.....
Ne razumem šta predlažeš. Kako da spreče curenje ostalih 8?
nije klinički mrtav, tj. nije završio sa uticajem na eth.Projekat DAO je po meni mrtav,sad samo treba videti kako ce to da se odrazi na eter...
nije klinički mrtav, tj. nije završio sa uticajem na eth.
Zadrzacu svoje pravo da se ne slozim sa tim. Prva stvar, da nije ozbiljan projekat ne bi trajao ovoliko vec se utopio u moru shitova. Zadrzati top isplativost ovoliko vremena. Ni meni se ne svidja rus, ne svidja mi se ni novcic, imao sam najgore misljenje o njemu ali svakog puta me je demantovao i traje i dalje. Na stranu sa mojim misljenjem, cinjenice ipak ne mogu da ignorisem. Ovo sto se sada desilo je bas bas nebulozno ali opstace i dalje.Ovo je sve osim ozbiljnog projekta.
Sent from my MX4 using Tapatalk
Zadrzacu svoje pravo da se ne slozim sa tim. Prva stvar, da nije ozbiljan projekat ne bi trajao ovoliko vec se utopio u moru shitova. Zadrzati top isplativost ovoliko vremena. Ni meni se ne svidja rus, ne svidja mi se ni novcic, imao sam najgore misljenje o njemu ali svakog puta me je demantovao i traje i dalje. Na stranu sa mojim misljenjem, cinjenice ipak ne mogu da ignorisem. Ovo sto se sada desilo je bas bas nebulozno ali opstace i dalje.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari