Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
Postovani, pool http://eth.nanopool.org/ prikazuje da radi, dobijam oko 36 Mh/s po kartici R9 280x (toliko pool ispisuje). Interesuje me da li adresa za uplatu direktno na berzu Poloniex funkcijonise...

Na koliko ti drzis te karte kad toliko bacaju :trust:

"pool ispisuje" :)

sta ja znam, meni ethpool.org daje oko 15% manje od calculatora..., mada vidim da se zadnjeg dana luck pool-a poboljsaotako da mi je to malo cudno

Poslednja izmena:
Da budem iskren varira.. od 18 - 36 Mh/s... najcesce oko 20-23 Mh/s... nisam siguran koliko treba da bude. A u .bat nisam nista posebno stavljao od komandi za mem i core clock. Temperature su stabilne oko 60-63 stepeni. Jel ima neko da preporuci podesavanje za R9 280x ?

Da budem iskren varira.. od 18 - 36 Mh/s... najcesce oko 20-23 Mh/s... nisam siguran koliko treba da bude. A u .bat nisam nista posebno stavljao od komandi za mem i core clock. Temperature su stabilne oko 60-63 stepeni. Jel ima neko da preporuci podesavanje za R9 280x ?

OK skontao sam... :lupko: na mineru pise...25Mh/s po karti..

Prso ko bas.

..povratio se sa manje coini :D

Poslednja izmena:
gde kopate najbolji pool u ovom momentu po vama ?
osim ovog lopovskog http://ethpool.org

Poslednja izmena:
ovo je sad samo preliminarno ne mogu tacno da sad sracunam ali po ovome sto je isplaceno i po onom sto tek treba da bude isplaceno na nano pool nano je bolji za vise od ta 2 posto koliko ne uzima tax. Ako se uzmu u obzir cesti prekidi dok nije skroz svirnuo bolji je za niansu. dajte komandu koja treba da se ubaci tipa failover ako uopste ima ovaj eth da predje na drugi ako pool da ne rade u prazno mineri.

Bice ovde problema sa blockchainom, izgleda je samo ethpool na pravom ili izglasanom pravom putom, vama ostalima ako nestanu svi novcici nemojte se cuditi... nanopool je na pogresnom forku barem tako kazu

polonix nerade depoziti, valjda ce se sa pool-a slano pojaviti kad proradi ili ode u 0x0000000 :d

meni sad dali duplo manje novcica nego juce, poloniex mi ne radi, vama?

EDITl radi ali mi je nema zadnja transakcija od 2 eth na menjacnici, na polu pise poslato

Poslednja izmena:
Nesicu opet si nesto zeznuo :D
Ja se taman danas obradovao kad sam vidio da nano daje po klakulatoru kad eto sad zez sa blockchainom

i ja sam imao problem.. prebacio sam u 15h, 100eth koje sam odmah prodao
u medjuvremenu sam iskopao jos oko ~35 i kad sam pogledao u 19h nisam imao nista na stanju.. skinem novi GETH i stavim ga (odmah se normalno sinhronizovao)
odem na poloniex reko mozda da zaustavljaju obaranje cene i garant ce da ga malo pumpaju.. pa ajd da kupim po istoj ceni po kojoj sam prodao i da cekam
kupim 250 komada za 1.5BTC medjutim na stanju dobijem samo 149. lele kuku
pogledam deposit history a tamo mi stoji na konfirmaciji 100etha

ocu da kazem ko je prebacivao i odmah prodavao nek saceka, mozda mu duplo legne ETH

uh al sam konfuzno napisao ;P

Poslednja izmena:
tesko da ce ikom duplo leci, moze na kraju ako je polonix primio novcice sa pogresnog forka jos da ti zaplene BTC-ve

iance opet smo na 3000 konfirmacija za depozite
Kraken Exchange ?@krakenfx 11m11 minutes ago
ETH funding is back online with 3k confirmations required, as recommended by the #Ethereum team.

eh, sad ovi sa vecom kolicinom neka probaju da iskoriste, prebacis 'iljadu , legnu ti dve i na konju si :D

@zile ako te neko razume svaka cast :d

i nemoj da pravis takve gluposti ako trgujes sa ethom ostavi ga na poloniex bar 100 puta je sigurniji od walleta, ovi kradu lopatama

@nesic nije jos stiglo a zarada je slicna kao juce ko zna sta si zeznuo

evo sace nano samo da istestiraju :D

Poslednja izmena:
nisam, nista, naranio sam ovce i ne diram nista, ne znam iz kog razloga imam duplo manje, sve mi normalno radi

Da, na poloniexu opet nema uplate, verovatno ce kasniti kao i skoro svaki put...

Osim ako nisu na foruk, onda neko mora da ih opameti, pa da dobijemo nase pare.

EDIT:

AU! nema isplate sa poola na blockchainu! E sad moze da bude cupavo....

Poslednja izmena:
pola dana za dzabe smo radili u najgorem slucaju

According to the ethereum blog a consensus issue occurred today which caused the network to fork at block 116,522.
We took immediate action as we were informed about the issue and updated our geth instances as soon as the fixed version was published by Ethdev.
Unfortunately this means that ~4 hours of mining were lost, that is why all balances decreased significantly. But as we reacted quickly and switched at the earliest possible moment we managed to keep the losses to a minimum.

Kazu da su bili na pogresnom forku 4h... znaci to je "nestalo"

Meni je od svega najinteresantnije da se cena nije srokala, čak šta više. Prošle godine kod svakog DRK forka je bio šou, i masivan damp.

ma sta mazu oci, 4h moega, umesto 4 eth imam 2 koja su poslata na poloniex i njih nema na blokchainu

Vrh Dno