Šta je novo?

Ethereum [ETH] (Ethash)

Za koji pool ste se odlučili?

• DwarfPool

Glasovi: 106 17.6%
  • Ethermine

Glasovi: 278 46.1%
  • ethpool

Glasovi: 26 4.3%
  • Coinotron

Glasovi: 71 11.8%
  • Nanopool

Glasovi: 122 20.2%

• Ukupno glasača
    603
sta ces , moze im se, posle isplate lepo krene i isplata se slaze u coin na sat , a onda 2-*3 puta na dan samo padne snaga na statistici i bude za toliko i manja isplata

ja sam na ovom pooleum jos,pokazuje od 8 do 14mhs,a u majneru kaze 16,vidim snaga im pada
za ovaj nanopool u primeru za bat stoji bez tog odokativnog hash?on se tolko pojacao kolko ovima fali
dal na njemu pise trenutno kolko je iskopao?

http://ethpool.org

za tacno 24h sa 4x 280x -> 95Mh u mineru, 73Mh na poolu = 7.8547334653 Ether

moja statistika, i za ovih 6 dana dnevno nisam imao vise od ovoga

jel vam trenutno kopa na nano,meni pise GOT WORK PACKAGE
HEDER HASH
SEED HASH
TARGET
po redu,dal je to uredu?nije mi ispisvalo DAG da pravi,nebitno kontam na pulu se pojavila snaga i radi,dal ce biti celih 16mhs videcemo

Poslednja izmena:
Koliko dobijate sa 270 i sa kojim drajverima? Da li za 280x moraju zadnji drajveri jer sa 14.4 dobijam 20mh/s?

prebacio se u 14:30na nanopool, videcemo da sutra koliko ce da da u donostu na eth pool...

pa zar OPEEET

ljudi jeli se samo ovo meni desava..da naglasim da je preko alethZero...
sa tri racunara probato slanje..MAXIMALNO obratio paznju na sihronizaciju, po 4-5 peer(s) bilo..
100% sihronizovan wallet-I svi sa istim adresama..
opet isto njosra probato 5, 6 puta slanje u "sitnim " apoencicima.. ali opet se nabaralo 18-tak koina da ode u nepovrat???

HVALA unapred na savetu. pomoci.

p.s.radili slanje sa pooola direktno na poloneix..??

hm ..problem je u verziji althezera.. sa 0.9.40..sihronizuje ali koini idu nekom hostapleru citaj devu..
evo sa 41 normalno radi...
https://build.ethdev.com/builds/Windows C++ develop branch/
dole do dna zadnje

Poslednja izmena:
ja koristim verziju 39 i sve radi savršeno iz konzole sa geth...

da je paradigma resio stvar na vreme zaradio bi dosta novca ....

Account: dd087....
Current Hashrate: 34.7 MH/s
Balance: 254.4883164455 Finney
Sa jednom R9 390x na ethpool-u, a u mineru je malo preko 26, nije im bas tacna statistika, ali kada je taj hash, zarade po bloku su 1.5-2.5 finija, a nekada napise duplo manju hashrate i zarade su 400-600 finija

Problem sa ethereom i sa svima oko njega jer su zbog cene eth i gas-a debelo precenjene ..... jedini nacin da ima ikakvu malu upotrebu je debela deplasacija cene... ili fork na povoljniji i decentralizovaniji sistem...

Nazad
Vrh Dno