Ako su zabranjene nove adrese za kopanje da li to znaci da sve adrese koje su napravljene poslije te zabrane nisu u funkciji? Npr meni za adresu koju sam napravio na poloniexu poslije te zabrane na exploreru pise da ne postoji. Kako da onda kupim od nekog novcice ako ne mogu da ih posaljem na svoju adresu?
Jeste, ali je možda potreban i onaj key fajl u ethereum-u od master password.
poslao pre neki sat na svoju adresu od poloneixa nesto koina.sve uredno popunjeno slato vec nekolko puta.https://etherchain.org/tx/0xaa0549707166e05d5dd0dff0be6d1ca1ca27819326c3a1676f6a379a852a98db
medjutim izgleda da alethzero nije se bio sihronizovao ..nisam bas siguran,ZAKLEO BI SE da jeste bio sihronizovan, posto je vallet na sat-dva pre primio te iste novcice.taj alethzero se I negasi..
posle min sa svaki slucaj sam sam ga opet pokrenu da se sihronizuje .radi normalno.
sada su eth koini otisli na neku drugu adresu na koju vidim ima dosta koina..sta se desava sa ovim koinima..
https://etherchain.org/account/0x0000000000000000000000000000000000000000
sta je ciniti?
hvala
pa zar OPEEET
ljudi jeli se samo ovo meni desava..da naglasim da je preko alethZero...
sa tri racunara probato slanje..MAXIMALNO obratio paznju na sihronizaciju, po 4-5 peer(s) bilo..
100% sihronizovan wallet-I svi sa istim adresama..
opet isto njosra probato 5, 6 puta slanje u "sitnim " apoencicima.. ali opet se nabaralo 18-tak koina da ode u nepovrat???
HVALA unapred na savetu. pomoci.
p.s.radili slanje sa pooola direktno na poloneix..??
Obično tako bude... ali ovaj coin je malo drugačiji i stvorio je armiju minera/hordera. Oni će ostati sa brdom ovog shitcoina koji će vredeti daleko manje nego danas. Nastaviće da ga kopaju debelo u minus...
Svaki "revolucija" coin je imao isti put pa smatram da će i ovaj.
mora da je manje diff raste, ali pool opet kraducka ~15%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari