Šta je novo?

Ethereum Classic (ETC)

Tacno duplo vise nego na polo 😀 Ajd sad da se tu okoristimo!

Steta sto ga nisam pazario juce na 0.0009, ali surfovanje na talasima zasad odlicno...mislim da nije gotovo, u narednih par sati kraken i bitfinex dodaju ETC

Steta sto ga nisam pazario juce na 0.0009, ali surfovanje na talasima zasad odlicno...mislim da nije gotovo, u narednih par sati kraken i bitfinex dodaju ETC
Steta za sve sto nismo dalekovidi ali onda ne bi bilo 0.004 vec 0.0005 npr 🙂

Za rudare je totalno ludilo, samo se sele ETC-LBC pa u krug .

5% +- ceo dan u trenutku ali sa jutrosnjim diffom koji je bio duplo manji nego sad lepo se proslo ko je cekao cenu.

Poslednja izmena:
sad lepo nek se vrati na 0.0009 , nek vecina odustane i nek se vrati diff na 2T da malo nakopamo , nek bude dan mrmota lol

ima li neko posebno podesavanje za 390ke za clay na ovom domacem poolu? ostai rigovi bacaju sharove za nekoliko sekundi a na dva riga sa 390kama prodje i 2min dok stigne share

Mreža jača, sad je na 500GH, profitabilnost je i dalje dobra. Cenim da se borba oko dominantne pozicije lanca pojačava. Celu bajku i dalje mogu da upropaste kitovi istovarivači.

Stize pojacanje, presli drug i ja na ovaj nas pool, za sada radi OK.

Pa jeste da...imam neki osecaj da ce ovo jos gore nocas ili sutra posle podne 🙂

Meni dosta trgovine za danas. Dobar sam 1.83 btc-a danas. 2x sam pucao i vracao, umorio mi se mozak. Ali gvirnucu kakva je situacija, ako bude povoljno obrnucu jos jednom.

A desi li se nekada isplata na ovom domaćem pool-u?

Ja sam danas napavio najvecu gresku ikad uhvatila me panika. Izasao na panic sell-u na 230K, ladno mogao na 450K i nisam, krenuo damp i uhvatio me strah nevidjeni 😛 Od 120K BTC-a koliko se izvrtilo ja u plusu 0.7BTC pa bolje da sam i to izgubio. Sad ne mogu da se vratim u igru nikako. Stavio sam sad jako nisko da kupujem al nema od toga nista. Ode da spavam umro sam...

na koliko ulaziste - izlaziste,

Ima isplate ja sam imao jednu

Poslato sa HUAWEI Y300-0100 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Sad neka kretanja, svaka vam cast

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Uglavnom strasno koliki volume imamo ovde...sve je manipulativno imajte u vidu. Moze gore ali lagano i da se spuca dole...ja sam u etc jos uvek

Drugari nisam u toku a vidim da je frka 😀
Koji je to nas pool? Ja trenutno kopam eth a vidim da je ovo mnogo isplativo.

Pa ne zna se koliko je isplativo jer se ne zna kada su isplate. Možeš da se nakopaš dobro, a isplate te kada cijena ode u piiii

Meni je nebitno na koliko ulazim. Ako vidim da ce gore uletim i na 0.04 i izadjem prvom prilikom kad sam u plusu. Ceo dan tako vrtim.

Ja okrenem za minut kolicinu i izadjem. Posle sedim i cekam priliku da uletim.

Trenutno je 2,93$ po jedno 380 karti u odnosu na ETH koji je 1.83$. isplativije je 60%, ali s obzirom da diff raste jako brzo cenim da ce do sutra popodne doci na isto, ako ne i ranije.

Izlazi na bitfinex...stim da mora prvo ovde da se nagruva cena onda

Probio

i roknuo 😉

Ne mogu vise ... mrtav sam.
Ja sam danas zavrsio za narednih mesec dana minimum.

1e6beffbad72edfdcfc3e1301c89e9b6.jpg

Jedna BUY - SELL vrta ali vredna.
Nema za 4 tocka sto se zezasmo pre 2 godine ali ima za neka 2 tocka 😉

Laku noc svima, srecno i pazljivo jer po meni ovo moze vrlo lako da dodje na cenu sadasnjeg ETHa ali i da pukne balon.

Pametno.

meni legle uplate sa poola naseg na sve tri adrse

Nazad
Vrh Dno